Ini Wilayah Hijau: Mariii kembali ke ibu kote….


21 November 2010

Mariii kembali ke ibu kote….

 

 

 

halamak, typo la plak…hohoho sepertimana tajuk di atas, maki kami mzhany sekarang on da way ke ibu kote kotalahhh…kami plan bergerak dalam ku9++, plan la kan….alkesahn ya…ntah ler kan ;)

 

 

siang siang dah cakap kat mak mertua nak bawak bekal…heheh motip bagitahu siang siang? sebab nak suruh masak lebih…ahahhaa bahagia dapat menantu macam hany nih ;) direct cakap, xder berlapis lapis…;) takperla isi perut anak dia jugak kan…hehehe….

 

 

jemmm nya?

sowiii takleh citer la, sebab ni autopublishnye entri nih…petang sabtu dah buat dah ;) hehehe….

 

 

balek ke ibu kota nih,

macam kena berdiet daging…ahahah padahal sebelum ni memang tak pernah beli daging pun kan kat ibu kota….ni lak balek ni siap hangkut daging bagai, nak diet daging hapenyer kan…makin banyak makan adala…dah berdua je…

 

 

okaylah kengkawan…doakan kami jugak yer….ameen…

 

 

**adeiii, tolong la jemmm sikit2 jer….penat weih duk dalam kete lama lama**

Komen
3 Komen

3 comments:

eiela said...

semoga selamat dalam perjalanan

Latest Entri : Pisang Kaki Baik Untuk Kesihatan Kardiovaskular

azzey said...

mzhany: mesti lewat ptg atau pun mlm baru sampai kannnnnn....:)

Ena said...

selamat kembali hany.. ;D