Ini Wilayah Hijau: Cheese Massage anyone!


10 November 2010

Cheese Massage anyone!

Pernah dengar CHEESE MASSAGE?

 

 

ha, hany pun tak pernah dengar jugak, ahahaha tapi duk terbayang nih…biasa nya orang massage guna minyak kan…haaa mungkin digantikan minyak dengan cheese….mwaaaaaa

 

 

melekat lekat la aiiii kat badan ishhhhh….

 

 

ha, apa kata kol nih ha, tanya sendiri camne ;)

 

 

081120103870

 

 

ha meh ni number dia

 

016-9950006

kotkot la tak nampak kan ;)

 

 

**dah la spray kat dinding opis orang…ape la merosakkan betol**

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

pelik gak tu. lom penah dengar cheese massage. hehe... selazat pizza cheese tu kot :p

Hanis MY said...

ish pelik betul nama massage tu hehe...

mzhany said...

@dni huhu kalaula dorg gune cheese betol2 erk...

@hana tuler pelik kan nama dia

Anonymous said...

Aku try kol, ade apek tu jawab, "hello bos, mau massage?, amoy cantik pye bley kasi u, mau main pun boley, satu jam rm280 saja, mau hantar sama u pun bley"