Ini Wilayah Hijau: Header from amir


06 November 2010

Header from amir

ha, ingat akan entri hany pasal header free nih? ha tadi tuan belog pembebel jalanan dah sound suruh pergi amek header kat belog dia…

 

Taraaaaa

-

-

-

-

-

-

header-mzhanny-baik-punyer

ha…

chanteq kan chanteq kannn!!!

hohohoho sukerrrrrr….

 

 

tapi,

hany takkan compare kan dengan header hany sekarang…sebab tak elok compare kan hasil kerja orang k. MZ pun cakap macam tuh. hany suke dua dua header nih…sukerrrrr tau…yang nih ada blink blink lagik ;)

 

 

TAPIIIIIIIIIIIII lagik,

hwaaaaaaa ;( sedeyyy sangat, sebab hany tak tahu macam mana nak tukar header sekarang kepada header baru nih…hany dah cari dah tak jumpa. contoh header hany sekarang nama dia header.png, tapi bila hany pergi ke bahagian edit html kat blogger tuh, bila find TAK DER PUN header.png dalam coding tersebut….

 

APAKAH???

 

 

camno nih…ishhh fail la ko nih hany, dah mintak MZ tengokkan, dia malam ni tak de mood.huhuhu xmoo layan blog blog nih, dia duk seronok tengok tibi…

 

 

**hany nampak kurus dalam header nih ;)**

Komen
7 Komen

7 comments:

Amir Izzat said...

kak,suke ke tak nie? baik komen betul..hehe.. kerna kritikan kak pasti akan membantu amir kelak. apa komen kak pasal header nie? acu oyak teh.. xpo..xmaroh..haha

hurm..kak,gni..pergi je ke reka bentuk. pastu ada tulis header. tekan header tue then upload lah. :)

jgn tukar header kat html..

Ena said...

A'A LA CHANTEKKKKKK!!

bestnyer ada dapat header baru..

owh camner nak tukar yeh!.. p jer kat design tu cari header.. pastu masukkan je la.. ;D

mzhany said...

amir, SUKERRRR la..ishh dia nih...ok aka cube nanti...

ena, ok hany cube..ahahha nampak sgt tak reti kan...;)

nur said...

cute je header ni..
ALL IN ONE

mzhany said...

a'ah nur cute kan, blink blink gituh

mzhany said...

a'ah nur cute kan, blink blink gituh

ardinihumaira said...

bestnya kak :)
lawa header tu. bahagia!