Ini Wilayah Hijau: MC, Sakit Mata


04 November 2010

MC, Sakit Mata

Sekarang bersiaran live dari rumah, dan ini bukan auto publish…ini hany baru jer taip nih. almaklom ler, dapat MC pagi tadi. Sakit mata.

 

 

Bangun untuk solat subuh tadi, dah rasa lain macam je mata nih, tapi macam ok jer. so pagi tadi hany pergi je kerja macam biasa, sebelum kuar, tengok kat cermin, macam kecik je sebelah mata nih, and ada merah merah, tanya MZ dia cakap a’ah nampak merah tuh, tapi sikit jer.

 

 

Dah sampai opis, siapkan kerja sebab ada kena hantar support utk UTM, setel, terus pergi klinik panel. Doktor yang check tuh macam geli je nak pegang, ala ala jer nak pegang…siooottt betol…ahhh lantak janji ko bagi ubat and MC. hehehe….

 

 

041120103818 tak merah sangat kan….

 

 

041120103826

kasi titik dalam mata, setiap 3jam???

 

 

041120103828 ni plak sapu di sebelah malam…

 

 

Dah siap semua, balik opis kemas barang terus chow…eh tak balik rumah terus, hany pergi JJ…ahahaha JJ lagik…hari ni teringin nak makan salad pulak…so nantikan resipi salad versi hany k ;).

 

 

Sekali lagik mencuba nasib untuk pos kan hadiah untuk lagi visitor, kakngah…tapi hampaaa plastik pos laju masih tak ada. hany pergi pulak pejabat pos yang di luar jj, jugak hampa…tiada plastik pos laju, sudahnya hany guna sampul biasa jer. tak per lah, orang pos opis kata boleh…yer janji sampai kan…

 

 

Kakngah, sowiiii sesangat yer sebab lambat, tapi hari ni hany dah pos kan, fuhh lega, sebab selagi tak hantar rasa tak sedap jer…ye la kan kita dah janji…

 

 

okay…

baru nak makan tengah hari. hehehe korang makan aper? hany makan roti jer nih. buat alas perut je, petang sikit baru nak buat salad.

 

 

Selamat Menjamu Selera….

Komen
8 Komen

8 comments:

RedBerry said...

Poor Hany... take a good care and have lots of rest ok. Nasib trow cuti. Nampak gaya tak dapat raya la ek? :P

Take care, laling.

mzhany said...

berry, hehehe seb baek tak plan nak balek minggu nih...so esok tidooo je la ;)

ardinihumaira said...

dni pon sakit mata kak! uhuuuuu

~aSFaLiZa~ said...

wei ada tag contest utk ko dari aku. sila la ye

apak cikidong said...

ala syiannnnn........

mzhany said...

ye ker dni..hoho dah g klinik belom? jgn lupa taruk ubat...berjangkit nnti

ok, bakess skrg aku pergi...

huhu syiann jugakla apak, tp besh dpt lepak ptg2 nih ;)

fiq said...

semoga cpt sembuh =) rajin2 titik ubat tu setiap 3 jam. ikut ckp doktor ye =P

mzhany said...

ahahha, fiq...takot ar nk titik...ni dr pg td br je 1kali titik ahahhaa