Ini Wilayah Hijau: Malam yang sepi…


23 November 2010

Malam yang sepi…

Yer malam ni sepi…

sebba suami masih bekerja…daku mengadap laptop, menziarahi rumah kawan kawan….sedang dihiburkan dengan berita di tv3, eh hiburan ker tuh?

 

 

sejak balek dari cuti beraya haji…yang mana hany bertolak dari Kelantan kul12.00pm…sampai ke rumah 12.15am. fuhhh badan penat…masih terasa sampai sekarang…kepala lak hanyut lagik…fening.

 

 

hari ni plak,

banyak problem keje….actually bukanlah BIG PROBLEM, tapi kategori problem, yang ada penyelesaian tapi banyak benda nak kena buat….kepala ni mencucuk macam haper…

 

 

and now,

seyes dah berat sangat. suami lak tak pulang lagi…maka nak merangkak la pergi klinik. sorang sorang pun sorang sorang la…kan menunggu suami mau klinik panel dah tutup kan…kena jugak pergi klinik panerl, selain FREE, rekod perubatan dah ada so senang la….

 

 

adiosss…akan BW pas balek klinik….

Komen
6 Komen

6 comments:

Liza said...

take care hany, jgn stress2 sgt

Norhafiza said...

alooo..siannye hany..untung hany pandai drive xmcm no ni..br nk amik lesen ni ha...so hr ni hany camne?..dh ringan ke sket klape tu..dpt mc x? klo dpt rehat cukup2 ye..

mizz sue said...

akak jg kesihatan tau!

Cikidong said...

sepi sekuntung mawar mewrahhh mwahahhahahaah!!

azzey said...

mzhany: mmg ku travel jauh plak tu.....rasa nak demam je...

mzhany said...

@liza, TQ dear...


@No, xper xterlambat lagi...ahahha hany pun masih memegang P lagik ahahhaa....


@sue, tengkiue dear


@apak, sebuahhhh puissiiiii...;)


@azzey, ha betol, kalau travel memeang penat....