Ini Wilayah Hijau: 1999 & 2010-tak ditelan dek zaman


02 November 2010

1999 & 2010-tak ditelan dek zaman

 

 

 

Semalam,

dalam duk menunggu untuk jumpa dokter, biasalah belek la majalah majalah yang ada nih, sekali majalah tahun 1999 la pulak..hohoho so hany capture la gambar beberapa artis yang ada dalam majalah tuh. pastu hany carik gambar artis artis ni pada tahun 2010…umm tak sure la gambar gambar nih yang 2010 punyer..tapi latest la jugak kan….jom usha

 

 

yang sebelah kiri adalah dari majalah tahun 1999

 

11 GEE

 

 

22

DIANA RAFAR

betol ke nih, slalu tukar ngn LINDA RAFAR

 

 

33  DATO’ SITI kiter…wow

 

 

44 ABBY ABADI

 

 

55 RITA RUDAINI

 

 

**sorang sorang muka tak telah dek zaman kan…jeleshhhh ;)**

Komen
7 Komen

7 comments:

Liza said...

liza pun jeles, mcm takde difference pun

ardinihumaira said...

uuuuu tumpang jeles gak. nak muda jelita macam mereka...

mzhany said...

tu lah kan liza, dni...huhu yg hany tahu Gee guna SKII, hehehe yg lain tak tahu...

Lady D'yot said...

mantain cantek.....letak la pic akak sekali. tak telan dek zaman gak.hehe

kakngah said...

lg sorang... ella..
camtu jek....

azzey said...

mzhany: iyalah....nak jd cam tu gak.....muda sokmo....hu3....

nelly said...

muka dorang comel..
=)