Ini Wilayah Hijau: Lagu HITS ker?


05 November 2010

Lagu HITS ker?

 

Alhamdulillah,

baru lepas masak untuk lunch. hurmmm suami pun tak balik lagi kira ok lah kan baru siap masak…nanti balik terus makan jer. ahahaha suami ku kerja kok di hari Deepavali nih.

 

 

Masa duk masak tadi,

tukar astro ke chanel radio, radio yang memutarkan lagu lagu hits terbaikkkk….

 

 

ada la satu lagu nih, lagu nih start masa hany duk kupas bawang…

 

i just wanna say I LOVE you

-

-

-

i just wanna say I LOVE you

-

-

-

i just wanna say I LOVE you

-

-

-

i just wanna say I LOVE you

 

 

Hany dah habis kupas bawang, lagu tu tak habis lagi. ok lah lagu kan kurang kurang 4minit kan, yang masalah nya, dari tadi lirik dia hanyalah

 

 

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

 

 

hany ni malas nak g tukar channel, padahal dekat je kok tibi dengan dapur, tak sampai 5minit kan…masalah adalah malas sebab tengah duk masak…..

 

 

guess what?

sampai sudah lagu tuh lirik dia adalah

 

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

i just wanna say I LOVE you

 

Cuma rentak je lain lain.

 

 

Ok fine lagu ni agaknya LAGU HITS YANG TERBAIK, sebab tu radio tersebut yang hanya MEMAINKAN LAGU HITS TERBAIK, memainkan lagu tuh….

 

 

ko tak pandai menilai lagu kot hany, kan lagu hits terbaik tuh

 

 

**patutla lagu rock otai dulu dulu glemer dah masih boleh diterima sampai sekarang, sebabnya terbukti lagu lagu tuh memang mantop, HITS, TERBAIK…kan**

Komen
7 Komen

7 comments:

p@kcikLie said...

hai, Assalamualikum...1st time dtg singgah..hijau bijik mataku..insyAllah klu ada kesempatan yg cukup akan dikomen setiap entri..Tq jg dtg ke halaman sy.

ardinihumaira said...

betul3 :D

mzhany said...

waalaikumussalam cik lie...

dni pun layan rock kapak eh ;)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hehe...

sampai naik hafal liriknya sebab sempoi sangat.. ye tak?

mzhany said...

ha itu ler, senang sgt...;)

misyamissyou said...

uhh..lagu ape tu kak? haha...same je liriknye..

mzhany said...

aha akak pon xtahu ler misya...itu je lirik dia, agaknya itu jugakla tajuk dia ;)