Ini Wilayah Hijau: Monsoon Cup 2010


29 November 2010

Monsoon Cup 2010

Korang pernah dengar akan MONSOON CUP @ PIALA MONSUN?


ha,
for info MONSOON CUP  ini diadakan di Pulau Duyong, Kuala Terenganu, Terengganu. Ini adalah acara antarabangsa yang diadakan setahun sekali.


venue_02 Inilah tempat…Terengganu Heritage Bay Club, Pulau Duyong


Korang boleh menyaksikan pertandingan ini dengan hanya berada di kawasan Kuala Terengganu, iaitu berada di area Pasar Payang, Dataran Syahbandar…banyak seat disediakan untuk penonton. atau korang juga boleh masuk ke Terengganu Heritage Bay Club, Pulau Duyong ini sendiri. ha bukan senang nak masuk sini tau…time Monsoon Cup ni la dia open kepada umum.


venue_01


venue (1) ni antara pemandangan di Terengganu Heritage Bay Club, Pulau Duyong



155395_469677121389_52504271389_5517235_6852820_n

156651_469677271389_52504271389_5517239_1925455_n

Tapiiii,
hany tengok perlawanan ni kan, satu haper pon tak faham. ye lah mcm mana dorang dapat mata, macam mana cara main, ape yang boleh buat, apa yang tak boleh buat kan…huhu tapi nanti hany buat entri lagik k….


Acara ini akan berlangsung :
30 November 2010 – 5 December 2010


Banyak acara lagi selain perlawanan utama nih, nak tahu jom tengok:

http://www.monsooncup.com.my
http://www.facebook.com/monsooncup


**hehehe Pulau Duyong tuh Kampong hany ler ;)**
Komen
2 Komen

2 comments:

ardinihumaira said...

resort tu lawaaa!

mzhany said...

btol dni...lawa...ishhh aka mulanya nak buat outdoor shooting kt sini, tapi dah lewat sgt....tak sempat...