Ini Wilayah Hijau: Iphone


11 November 2010

Iphone

Hallu...
Harini mzhany.com xbanyak entri.sebenarnya semalam hany tak sempat nak buat nak buat entri banyak2 semalam,sumpah xsempat.uuu terasa sedikit rugi sbb ada la 1,2ketol BE tengah berjalan kan....tapi nak buat camne dah busy dan xsempat kan...


Owh yer kalau ada yang prasan hany ada post entri menggunakan iphone.huhu pinjam iphone org je.tapiiiiii besh ar...ahahaha ada ke yang kata iphone xbesh???


Dulu hany slalu beranggapan hany takleh gune hp yg touch screen ni,ye la jari hany kan beso mesti tak leh nak tekan word utk taip kan...tapiiiiii ok je nih gune iphone nih.mungkin huruf dia besar besar kot.


Uhhhhh dah jatuh hati nih,cacamner??????


**b......nak iphone!!!! Hahaha haritu nak alphard,ni iphone lak,botak suami kawe**

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Puchong,Malaysia

Komen
8 Komen

8 comments:

ardinihumaira said...

dni nak iphone gak.. hu

~aSFaLiZa~ said...

sape pya dow? asyadi ke asyraf? hahahha... ni je org2 yg berkenaan. aku tgu n72 turun harga

Liza said...

tgh dok pikir nak iphone ke ipad...ke both ;)

fiq said...

wah, kak hany dh pakai iphone =)

mzhany said...

@dni, mintak deen beli sbg hantaran nikah nnti...hehehe jimat ;)


@as, ahaha jay pakai android daaa...harusla syed...aku tunggu iphone4 turun...ahahah lg kedekut


@liza, dua dua ahahhaa, ipad pon beshhh tp besow...adoiii susah btol kalau bab gajet ni semua nya minat...


@fiq...dear tidak tidak akak pinjam mmbe punyer hehehhe

MAMA AIZARA said...

location : puchong?
dekat umah azi tu..

munna said...

mmg bestlah klu dpt iphone... bago blogger tegar mmg elok sgt tangkap iphone satu senang nak update

mzhany said...

@azi, ye ker dekat eh..ehheeh bleh la jompa ;)


@munna...huhuhu hany tak brape tegar lagi laaa