Ini Wilayah Hijau: Nak Share dgn korang...


18 November 2010

Nak Share dgn korang...



**REPOST**

hany nk share ngn korang...pasal pantyliner and rakan rakan seangkatanya...before nih hany guna CN_, K____ & BIOS___ . standard la, semua memuaskan and harga pon okay...

and now hany ade beli cosway nye barang...hahaha cosway lagik...da addict ngn cosway sgt ker...;)

kekadangkan,
kite bile tibe 'time' tuh kan...sstgh org tu, kite duduk sblah pon kita dapat bau dia nye 'tu' kan...yer ini bkn rekaan, tp pernah hany terbau n pernah ade org bgtau kt hany dia bau 'tu' ms peot....so xslesa la kan...even sstgh rg tuh xckp pon kt kite yg dia terbau, tp hany xley sbb dh pernah ade yg tegur, hany akn rs xslesa tau...nak nak lagik berada sblh lelaki kan, ngn opismate ker...ngn mmbe2 ker....

and,
hany nye 'tu' agak heavy...so slalu sgt riso tau...

skrg,
dgn cosway nye brg2 nih...alhamdulillah hany yakin...yg pasal bau tuh, xperlu riso lagik da...sbb dia nye bau sgt slesa n nyaman...even kita nye 'tu' da full, bau asal nye still lagik ada...so xperlu riso pasal org sblh bau kita nye 'tu'...

lagik satu dia nye pembalut, agak berkualiti...slalu hany pakai yg laen...pmbalut dia nipis jer...tp cosway nye nih tebal n beso...so kita bley masukkan balek yg dah diguna kt dalam pembalut tuh n buang...

malam punyer....


Harian punyer :


Panty Liner:


untuk harga plak...bagi hany berpadanan dgn kualitinya...

malam punyer : RM 9.90 (10 kpg)
harian punyer : RM 14.90 (20 kpg)
panty liner : RM 9.90 (30 kpg)

ummm,
kalu korg rs nk tahu bau cmner, tp nk try beli mcm byk lak kan, pastu xtau la korg bley blah x ngn bau dia kan. nak test beli lak, mcm byk je kan...korg roger r hany, hany bley bg pantyliner tuh kt korg utk tau bau cmner....xper...hany xkesah...hehehe xcaj pon kasik freee jer...roger je hany k....

sharing is caring....daaaaa


Komen
7 Komen

7 comments:

Ena said...

mc best je kan yg hany guna tu.. nak cuba gak la nanti.. yerl asemua pompuan nak kan keselesaan kan!.. kdg murah tapi tak syok guna tak best gak..
leh order ngan hany ker?

fazilzura said...

Salam aidiladha...

emmm zr x penah pakai pentyliner tu .. syukur zr xdak masalah berkaitan keputihan .. lgplak sejak2 makan makjun, lg ler xdak .. clean & clear bak kato doc yg cek time zr wat pep smear ..

kene kurg kan makan timun bak kato org tua2 ler.. zr mmg jrg makan timun.. cz dia berair ..

PearlnScarf said...

hany nak test sample jugak la

Norhafiza said...

ade gak terpk nk beli ms g cosway tp syik terbantut je hehe..lgpun peod no xyah pakai..alahai, kekadang tu setitik je kesan dr injek perancang huhu..setitik2 pun makan byk hr gak nk kering..tp klo nk cuba leh try yg pantiliner..dlu penah gn yg herba tu (lupa dh name dia)abis merah2 huhu..

Nafisa81 said...

dulu2 pakai gak..since tak jumpa cosway dekat dgn rumah..tu yg terputus hubungan tu..

ardinihumaira said...

dni lom penah guna kak. duk guna intimate dengan libresse je la ni. nanti nak cuba jugalah :)

misyamissyou said...

hukhuk..mmg malu kot kalau kne tegur...haihh..sy pakai K n L je..stakat ni okay kot