Ini Wilayah Hijau: RM4.90 utk Lunch


09 November 2010

RM4.90 utk Lunch

Korang Lunch aper hari nih?


Meh tengok lunch yang hany makan, masa kat JB laa… ANI SUP UTARA



011120103810
 +
011120103809


=


RM4.90




011120103808

Cuba lihat promo dia dari RM8.20 turun sehingga RM4.90.ngehngeh hurmmm kitorang rasa sebab sebab penurunan yang mendadak ini adalah kerana KETIDAKLAKUAN (ada ker word nih). sebabnya memang tak ramai pun orang.


hehehe,
jimat kan…erkkk tapi idok le hany lunch ngan yang tu tiap tiap hari. naek muak la kan ;)
Komen
8 Komen

8 comments:

kakngah said...

kalau kedai biasa...
dlm anggaran gitu la harganya..

LyNn HaMzAh said...

promosi giler2 ke nie?

Ena said...

kalo makan sup utara kat sini punlebih kurang tujugak rasanya.. camner leh sampai rm8.20 tu kan!.. ish2 pelik pulak..

kella said...

hahahahahah.. perkataan tak bleh blah.. ketidaklakuan! hihihihih... tergelak2 lak kat sini!

tapi sedap ke tak hany?

fiq said...

agak x laku la jugak tempat tu.

ardinihumaira said...

iskk

sangat teruja melihat kemurahan harga itu. dah la mengiurkan makanan dia.. nyum3

nape ani sup utara kat sni tak turun harga. tak aci. huu

mzhany said...

@kakngah, bihun sup maybe sama la kakngah,tp kalau campur epal susu maybe harga dah cecah rm8++ kot...


@Kaklynn, a'ah promosi gegiler la nih, sbb tak laku ahahha


@ena, ha itu hany taktahu...tp normal rege dia 8.00++ tuh...


@kella, ahahha ntah la hany main taruk jer...mcm kena jugak...


@fiq, a'ah fiq xde org sgt pun ;)


@dni, ni kes tak laku nih dni...

Amir Izzat said...

tengok gambar pun dah membangkit selera amir..hehe... lama dah tak makan sup mcm nie...fulamak! air tue nampak sedap..nak sikit..

p/s: ketidaklakuan kerana kemahalan.hah