Ini Wilayah Hijau: COSWAY dah ada kasut


16 November 2010

COSWAY dah ada kasut

Hany ni kategori yang agak ekrap ke COSWAY. sebab hany suker barangan dapur COSWAY, macam sabun basuh pinggan, dan sebagainya lah….ahahah nanti la hany senaraikan lagi apa barang hany suke beli kat COSWAY.

 

 

dan,

semalam setelah sekian lamanya tak pergi, hany pergi la….rupenyer sekarang COSWAY dah kasut okay!!!ahahha terkejut sket….;)

 

 

151120103923

 

151120103925 hany sangat berkenan yang ni….tapiiii

 

 

151120103924 tengok tuh tak muatttt ler…

 

 

151120103928

 

 

151120103929

 

 

151120103927  

 

harga sehingga ker RM89. dan sekarang sekiranya anda membeli sehingga RM200, anda akan dapat make overrrr percumaaa…make up, baju untuk bergambar, dan photoshoot….

 

 

**tak pernah la plak hany spend kat COSWAY sampai RM200**

Komen
9 Komen

9 comments:

Norhafiza said...

looo..ye ke?..no pun dh bape bulan x p cosway..biasa dolu2 klo p abis gak rm150 cz dpt kupon 5kpg pastu ye anto lg 8kpg hehe..tp lps ry sari tu xde dh..bajet kantoi hahahaha...

azzey said...

mzhany: wah dah ada kasut! make over lagi...best2.....saya pun selalu beli brg2 Cosway.....:)

rATu kEBaYA said...

dah ada kasut... bagus..

suka dgn make over cosway ni..

syalinda johari said...

tgk kasut2 cosway cantik, mcm ala2 Voir n Vincci.. nk g nengok jugak la.. tang make over tu mcm best, tp kena beli 200 ke atas tu yg budget lari.kekekeke

MAMA AIZARA said...

cntik jugak kasut2 tuh..
azi lama dh xpi cosway, keahlian pn dh mampus...

mzhany said...

@Norhafizah, ummm hany tgk keadaan la no...kekdg byk jugak, tp xsampai lagik rm200 hehehe...


@azzey, hehehe benci sbb hany xmuat kasut yg hany kenan tuh


@aishah, ha tu ler hany pun br sedor dah ada kasut...


@linda, weihhhh hang punyer katalog dah tukar adress ker?ahahha giler berbelanjan smpai 200 kt cosway xlarat dennn


@azie, xper azie gune jer number hany...kalau dpt kupon pun azie amek je laa...;)

ardinihumaira said...

wow! heels... dni suka :D

RedBerry said...

Hany! Berry pun suka yg Hany suka tuh. Too bad tak muat :(

mzhany said...

@dni...tp xde wedges la dni...


@berry, ha ituler...size paling besar adalah 7...tp masih xmuat..