Ini Wilayah Hijau: NAK MAKAN COKLAT BOLEH?


12 November 2010

NAK MAKAN COKLAT BOLEH?

 

 

 

Ingat lagi akan entri hanykenabebelsebabmakancoklat? hehehe, ni ada hati mintak coklat lagik….mau nyer kena bebel berguni guni ngan MZ.

 

 

Yer,

hany bukan la jenis yang gile coklat…tapi kalau ada depan mata memang tak sedar diri la makan ;)

 

 

ha, hany ada la ke satu blog nih….pastuh hany terpandang la gambar gambar coklat dia tuh…fullamak…tergoda jiwa lara ku ini okeshhhh…

 

SDC11307

ha, tengok tuh…adoiii sedapnyer…nyum nyum,

kalau fink tukar ke hijau tuh, fuhhh lagi mengancam jiwa lara nih ;)

 

 

dnialicious, inilah belognya…kalau korang masuk kan, ishhh memang tak tertahan laaa tengok coklatnya…pastuh belog dia sweet, fink…owh ya dia ni orang GANU, statemate hany….hehehe…

 

 

dan…

-

-

-

sekarang dnialicious tengah adakah GA….

hadiahnya of coz lah coklat….waaaa suker, dan hadiahnya adalah seperti gambar di atas.

 

 

itu yang buatkan hany nak join nih….

 

Chocolate giveaway

tarikh tutup adalah pada 10.december yer….sangat sempat kalau korang pun nak join. untuk senarai hadiah, korang pergilah jenguk belog dia yer….sangat berbaloi….especially pada peminat coklat nih….

 

 

so apa lagik jom ramai ramai jengah dnialicious  sekarang!!!!

Komen
4 Komen

4 comments:

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhh..

coklat mata hitam ku lihat coklat tuuuuuuuuuuu...


Gd Luck!

kakngah said...

aku buat cup kek coklat ni. ada inti coklat di dlm. meh la amik sebijik!

Kyuubi said...

wah cokolet! aku mmg uska mkn cokolet. study sambil mkn cokolet bagi mantap sikit otak aku ni. hik3

niway gudlak GA tu :)

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

azzey said...

mzhany: kecur airliur tgk coklat2 nih!