Ini Wilayah Hijau: Domino’s buy 1 free 1


08 November 2010

Domino’s buy 1 free 1

Nak bercakap pasal makanan ;)

 

 

Kali nih pasal PIZZA. owh yer sebelum tuh, hany nih bukan jenis yang sangat tergilakan PIZZA yer. makan sekali sekala tu bolehla… tak de la beriya nak pizza nak pizza…

 

 

weekend baru nih,

tetibe MZ ajak pergi DOMINO’s Pizza. entah kenapa tah, tetibe dia teringin, hany ok jer…dan rasanya ini kali pertama kot makan DOMINO’s nih.selalu nya makan kat PIZZA HUT jer. itupun jarang la…

 

 

Masa kitorang pergi nih, tengah ada buy 1 free 1. itupun utk certain pizza jer. maka kitorang pun pilih je la yang buy 1 free 1 nih. tak yah fikir banyak, and beli pizza sahaja, sebab air nya MZ dah janji nak buat. horeyyyy, balik makan saja….

 

 

071120103851 Extravaganzza

 

 

071120103853 Classified Chicken kot

 

 

071120103852 dapat kupon lagik…saper nak??? me’ah ko nak tak, ko kan suke pizza…

 

 

total untuk 2pizza tuh adalah RM23.80…heheh ok lah tu kan. tapiiii yang buy 1 free 1 hanya untuk Classic Hand Tossed sahaja.

 

 

kalau tanya mana lagik besh, DOMINO’s Pizza ker PIZZA HUT? erkkk ntah la macam sama jer…ahahaha bukan peminat pizza yer.

 

 

**B, nanti blanjer Shakeys Pizza lak eh;)**

Komen
6 Komen

6 comments:

Ena said...

hehe..

nasib baik perut dah kenyang.. kalo tak.. mesti ena ngiyau2 kat huby..
tai kalo domino ena suka order yg thin crust pnyer.. sedap!! kalo yg cam picture tu memg sama je la ngan pizza hut punyer..

mzhany said...

ena, ha tu la MZ pun ckp thin crust tuh yang sodap...ni kitorg main amek je yg ni...huhu jimat ;)

Jemari Seni said...

JS lagi suka Dominos dari Pizza Hut... Tapi terbaik adalah Shakey's Pizza...

fiq said...

buat la kad vip yg fiq ckp aritu. lg boleh dpt mcm2 free =)

mzhany said...

@JS, waa kena try shakeys la pas nih, ahahha sian kan shakerys pun xpernah try lagik


@fiq,tu la fis, nampaknya kena la baut nih

fiq said...

buat jgn x buat =)