Ini Wilayah Hijau: Projek Disember DJ2B - 31 Blogger…


30 November 2010

Projek Disember DJ2B - 31 Blogger…

 

 

 

Korang pernah dengar atau masuk ke blog cikgudahlia???

 

 

hany memang selalu masuk blog cikgudahlia nih….tapi tak tahu la cikgudahlia sedar ke tak akan kewujudan hany nih…hehehe sebabnya hany rasa….hany jarang komen di blog cikgudahlia nih…tapi bleh dikatakan memang tengok je ada entri baru hany masuk blog cikgudahlia.

 

 

Hany kan sekarang kalau buat enti gune WLW, ni pun hany tahu dari belog cikgudahlia nih…memang banyak info dr belog cikgudahlia nih….try la korang masuk and ushar….

 

 

cikgudahlia ada menganjurkan PROJECT DISEMBER DJ2B-31 BLOGGER

ist2_5149154-travel-blogger-female[8]

 

hurmmm,

tak tahu la layak ke tak kan join, tapi takper…kite cube ok…ummm kakdahlia…hanya rasakan hany patot dapat tempat dalam project ni sebabnya…hany nye belog ni baru je nak naek….hehehe orang kata tuh baru setahun jagung kan….hurmmm tengok la pengunjung pun boleh la tahan kan…ngam ngam jer 100-150 je sehari…huhu tapi alhamdulillah…ada la jugak yang masuk belog hijau nih kan…

 

 

InsyaALLAH…

dengan bantuan kakdahlia…mungkin sedikit sebanyak akan memberi penambahan serta peningkatan jumlah pengunjung ke belog hijau nih….ameen…

 

 

11-30-2010 12-12-58 PM

ha ini ler lampiran nih…

 

 

so, korang kalau nak join jom terjah belog cikgudahlia ni untuk segmen khas ini PROJECT DISEMBER DJ2B-31 BLOGGER…mariiiiii…

Komen
4 Komen

4 comments:

DaHLia said...

thanks dear...
insyaALLAH sis akan review nanti :D

mzhany said...

tengkiu sis...

ardinihumaira said...

semoga blog akak terpilih! ^__^

mzhany said...

ameen dni, kak dpt awk pun dpt ;)