Ini Wilayah Hijau: nOj GIVEAWAY - Fridge Magnet dari 2 Negeri untuk dibagi bagi (Sarawak + Terengganu)


03 November 2010

nOj GIVEAWAY - Fridge Magnet dari 2 Negeri untuk dibagi bagi (Sarawak + Terengganu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Di sebabkan hany ni suke kumpul fridge magnet, maka hany nak join contest nih….hehehe dah lama jugak hany tak join contest….

 

 

240920104004

 

 

Di anjurkan oleh NOJJ. jom join, tarikh tutup 8 November.

 

Komen
4 Komen

4 comments:

MAMA AIZARA said...

lorr..baru tahu hany suka fridge magnet, klu tahu mesti awal2 dh bagi yang azi dapat dr member2.. mmg tak minat benda ni, baru lepas sedekah kat budak opis mase buat 5S..

mzhany said...

alaaa azi...hohoho hany suker kompol...len kali bagi eh ;) ahaha xmaluuu

MiSsZ said...

First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

Minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik..

Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada... Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang...Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

mzhany said...

okay misz zie...hihi tengkiu singgah