Ini Wilayah Hijau: misyamissu, fisherman ada lagi laa dear…


01 November 2010

misyamissu, fisherman ada lagi laa dear…

 

 

 

Sepertimana hany pernah buat entri on saturday, hany tidak dapat masuk ke beberapa belog, ada yang ada mesej Malware, Phishing la…

 

 

dear misya, ahad semalam akak dah boleh masuk belog kamu, tapi hari nih, ada lagik “fisherman” tuh…

 

 

11-1-2010 8-37-18 AM

 

sori dear, akak pun tak tahu macam mana nak bantu kamu mungkin boleh bertanya pada yang pakar atau google… hurmm misya, akak guna vista, bila masuk blog awak, terus dapat warning tuh, tapi bila guna XP ok jer….

 

 

ok itu jer nak cakap…;)

Komen
5 Komen

5 comments:

azzey said...

mzhany: knp ni ye? blog saya okay tak?

misyamissyou said...

hm..kak sy pon xtau nak wat ape lagi..sy pon gune vista/chrome tp xde ape2 pon..tu yg sy pelik tu.. sedih kak.. :(

mzhany said...

azzey belog kamu ok,

umm xpe la misya...nnti akak try tgk setting kt lappy akak lak camno..;)

ardinihumaira said...

huuu... banyak lak kan. dni risau lak kat blog dni ni huu

misyamissyou said...

hmm..pelik kak..de org dpt, de org xdpt pon warning tu..