Ini Wilayah Hijau: Kalau dah balek kampung…


17 November 2010

Kalau dah balek kampung…

 

 

 

nak nak balek ke GANU & KELATE….ini adalah pemandangan yang biasa…setakat tunggu 20-30 minit…tak dak hal laaa….

 

161120103932

 

Q untuk masuk ke toilet…situasi ni memang dah biasa la bagi orang pantai timur nih…Q lak bukan calang calang kan….ni naseb baek hany sampai awal…ahahah toleh belakang, mak aiiihhhhh panjang nyer….

 

 

sebenarnya hany nak “melabur”, tapi dek keranan ramai orang…kesian orang menunggu, dan segan, takot berbauuu…hany batalkan niat hany ahahahhaa…..sadisss betol….

 

 

seb baek ada lagi kat depan tempat melabur….

 

 

**berhati hati masa memandu yer**

Komen
5 Komen

5 comments:

Nafisa81 said...

toilet mana hany snap nih...??

ardinihumaira said...

heee.. betul3.. memang beraturlah

Norhafiza said...

hahahaha...sabo je le..tingat no mase duk berulang bas dr kl-trg zmn skul dlu2...mase bas benti tu nak je jadik org pertama masuk hahaha...

RedBerry said...

Hany, if i were u... Berry pun takkan melepas 'hajat' kat situ. Ramai org, malu aaaaaaaaaaa *nanges* Mmg kena tahan sampai ke the next one, hoping that yg satu lagi tak de la penuh sgt kan? Hehehe.. good one!

mzhany said...

@nafissa, ni kat petronas gombak tuh..eh ye ker..ahaha tp petronas yg lepas tol gombak tu ler...


@dni..huhu ni kira ok la akak laju2 ke toilet...hehehe


@no, betol no betol...tak heran dah org lain nih, janji jd org pertama


@berry, ahahaha sadis sungguh kan...tp nak buat camno itulah realiti yg kena org pantai timur tempuhi....;)