Ini Wilayah Hijau: Apakah Maksud nya ni?


07 November 2010

Apakah Maksud nya ni?

Hany ada tengok kat bahagian FOLLOWER nih, kenapa kan, kat bahagian bawah FOLLOWER tuh ada INVITE FRIEND? apa makna nya tuh eh? hehehe saja jer nak tanya sebab macam pelik…

 

 

11-6-2010 11-38-29 PM

 

 

**itupun ko nak tanya hany, ape ke hal!!!**

Komen
8 Komen

8 comments:

Amir Izzat said...

salam.

entah ar..amir pun tak faham... haha...

wah! dah bertukar header..haa... ok.. nampak cantik di mata amir..hehe... cuma mistake je pin tak bunga belakang..ahha.. :)

mzhany said...

waalaikumslaam, yer amir kan akak cakap chantik...huhu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun dah lama tak godeh2 ruangan follower tu Hany...ada hari tu tetiba ada org request fren kat situ..punya la lama baru accept sbb tak perasan. Jap lg nak cek gak la kot2 ada yg kita x accept..kecik ati la plak kan.

mzhany said...

ha itu la MM, hany ni baru terperasan gak...

Lady D'yot said...

kak, header blog kamu sangat cantik dan cumil!

mzhany said...

lady d, tengkiu...hohoho kalu sendiri buat harusss la xnapok ruper...

ardinihumaira said...

kalau tak silap dni kalau kita invite jadi friend kat situ boleh private mesej :)

mzhany said...

ooo camtu yer dni...