Ini Wilayah Hijau: Header Free…


03 November 2010

Header Free…

hehehe,

orang tamak selalu untung, ye tak? yer lah, sebab dia akan dapat banyakkkk…ahahah itu untuk certain kes la…jangan la semua benda nak di tamakkan yer…

 

 

Alkisahhhh, tadi hany masuk la ke belog pembebel jalanan nih…ada dia offer header free. hany pun ape lagik, benda free beb, sapa tak suker…ahahaha…

 

 

ok amir, akak memang dah ada header….tapi ada sikit tamak yer, nak jugak header free dari amir. boleh kan boleh kan….

 

 

 

1) yang pasti nak header kaler hijau, hijau, hijau dan hijau…

 

2) nak ada tulisan mzhany.com, kalu buleh besor sikit laaa, kasi nampak sket kan…

 

3) nak jugak ada gambar akak and suami akak tuh…hehehe (interpremmm)

 

4) tapi kalau bleh tukar tukar gambar mcm redmummy tuh pon ok gak, ahaha ketamakkan sudah datang yer…eh tapi kan loading slow plak kan…ummm amir rasa mcm maner?

 

5) pastukan kalau boleh kan yang page tuh ala yang HOME, KENALI MZHANY, AWARD tuh…akak nak buat mcm amir punyer tuh…ahaha ni termasuk header gak ker?

 

 

 

oklah dik, kang banyak banyak, banyak lak requirement akak nih, ni orang nak bagi free, kena berpada pada…kang tak dapat terus…ha melopong….;)

 

jom terjah belog amizzat, header dia sekarang sangattt chantik…;)bunga bunga gituh…

Komen
6 Komen

6 comments:

Amir Izzat said...

wah! haha... skali skala tamak xpe kak...

wah! memang besar harapan.. header akak punya pun cantik... xperlu tukar kot... ceewah. haha

1. kaler ijau? no hal punyer.hijau putih ? hehe..

2. tulisan nak besar? no hal.amir buat yg besar punya..haha

3.ok! kak.. klo nak letak gmbr..send ke email amir ye.secepat mungkin.


4. cm redmummy? alaa..software nk wat tue amir xda..xpe..len kali deh?

5. haha..yg tab menu itu bukan termasuk header la kak oi..itu amir ikut kat maribinablog.cuba cari kat situ. ada.

dlm minggu nie..insyAllah siap..kak..interpemmmm tue apa?

Liza said...

ok ok, terjah segera

mzhany said...

ok amir skrg jugak akak send...hehehe

liza, terjah jgn tak terjah...

kakngah said...

aku pernah menang GA header percuma bln 6 hartu. sampai sudah dia tak bagi header ponnnn... emel sume dh hantar. tak kose aku nk mintak2 bagai. ko dh umum pemenang, jgn la buat2 lupa nk bg sprt apa yg dijanjikan..

azzey said...

mzhany: mesti ramai yg sker header free ni....:)

mzhany said...

kakngah, ye eh...hurmmm betol gak kan...eh kakngah nye hadiah jgn riso tau hany igt...ahahha terus takot kena marah ;)

azzey, benda free hhehehe