Ini Wilayah Hijau: macam mana nak buat entri tapi tak nak allow komen? tolong…


15 November 2010

macam mana nak buat entri tapi tak nak allow komen? tolong…

 

 

 

 

 

 

kawan kawan,

macam mana nak buat entri, tapi nak disable kan bahagian untuk orang komen…?

 

 

6a00e54ef2e21b8833010534d9f841970b-800wi

 

 

sebabnya,

ada entri tertentu yang tak mahu ada orang komen…yer lah mungkin entri tu biasa sahaja, tapi dengan ada nya komen kekadang akan membuat orang lain salah tafsir ker ape ker…hehehe

 

 

tolong yer kengkawan….

Komen
6 Komen

6 comments:

azzey said...

mzhany: haah kannnnn....nk tau jg tu...:)

nik said...

klik kat Post Options kt bwh entry..pastu ada option utk Reader comments..just select Don't allow.

misyamissyou said...

ala kak..nak komen gak..haha..kat post option mase akak tulis entry tu klik dont allow..xtau la jadi ke tak sbb xpnh buat..

wan muhamad said...

saya yg x tahu ..tapi saja nak komen alang2 singgah ni

ardinihumaira said...

seperti yang mereka cakap kat atas tu kak. hehe... tekan dont allow... nape akak tak mo bagi orang komen tu... :)

rATu kEBaYA said...

bbagus ni.. baru je tau.. bila baca komen kat sini