Ini Wilayah Hijau: Ubat ubatan…


09 November 2010

Ubat ubatan…

hurmmm,

update pasal perubatan kami. Alhamdulillah…hany nye hidung dan tekak dah beransur pulih, selepas makan ubat hari tuh, terus hilang bau bau busurk yang terperangkap dalam hidung hany. cumanya sakit tekak mengambil masa lama sikit laaa….lepas tuh datang plak sakit mata kan…

 

 

ha, lain pulak kes nya dengan MZ. MZ setelah di rujuk ke KPJ, batuk yang dialami nya makin menjadi jadi…bayangkan 2minggu++ batuk yang amat kuat..kofff kofff kofff….malam malam memang tak leh tido, batuk gegilossss…

 

 

tapi,

bila siang hari elok plak…ishhh musykil. masa full checkup, check jantung, x-ray, blood test bagai, semua ok. sudahnya, Isnin seminggu selepas 1st checkup, ahad malam baru la kami tido dengan aman…seyes hany langsung tak terjaga….

 

 

ada 2kemungkinan je,

 

1) MZ tak batuk langsung

2) Hany tido matik…ahahhaaa

 

 

and isnin adalah 2nd checkup MZ kat KPJ, ALHAMDULILLAH, semuanya adalah alahan sahaja….fuhhh lego den…tapiiii kena datang lagi untuk 3rd checkup after aidiladha.

 

081120103872

 

 

081120103871

 

cuba tengok ubat nih, hehehe hany jakun tak pernah tengok, siap ada tulis hari lagik, then siang malam algik…matahari dan bulan ;)

 

 

Alhamdulillah…

semoga dikurniakan kesihatan yang baek…ameen….

Komen
4 Komen

4 comments:

ardinihumaira said...

fuhyoh siap ado hari.. waaaa baru pestaim tengok ubat gni tau kak

mzhany said...

ahahah akak pun br pestaim jugak tgk dni...tu jakun tuh....

Ena said...

a'a la ena pun mcm tak pernah tengok ubat cenggitu.. pestime gak nie..

Moga sihat2 hendaknya ye.. ;D

syalinda johari said...

dah mcm pil perancang yasmeen pulak, ada tulis hari.. kekekeke