Ini Wilayah Hijau: Jawab Survey for RM30


29 November 2010

Jawab Survey for RM30

Ha,
Korang ada nampak tak iklan PRUDENTIAL yang keluar kat belog mana mana….hurmmm nampak tak….


11-28-2010 2-37-37 PM nampak tak dia tulis RANK & WIN


Maka,
dengan kerajinan yang tengah meninggi nih, hany pun jawab la survey nih…hohoho mana la tahu kot kot ada tuah dapat ler RM30..hehehe tak kesah la kan…janji dapat… ;)


11-28-2010 2-17-28 PM
Ha,
isi apa yang diperlukan kat sebelah kiri tuh, then nanti jawab la survey yang kat sebelah kanan tuh plak…dia mintak kita rank kan mana satu yang paling penting bagi kita, korang drag je ikon dari bawahagian bawah (1) tuh bawak ke kotak kosong di bahagian atas (2) tuh…mana tahu untung2 dapat RM30…


**tapi, naseb la kan, kot kot dorang guna info yang kita provide untuk kol kite and nak jual insurans ni kat kita…so pepandai la yer ;)**
Komen
10 Komen

10 comments:

p@kcikLie said...

sekarang ni cm takoot jer nk bg details info...ada yg menyalahgunakan.

kakngah said...

aku pernah terima call dr prudential nk promot produk diorg la..
sebbaik time tu ank aku tengah melalak kuat.
selamat la..

noor said...

kalau tang promote tuh yg xthn hany hihihihi..kalau dpt duit best hihihi

kella said...

hahahah.. hany yang sungguh rajin orangnya! :)

hai hany.. :)

ardinihumaira said...

dni suka gak jawab survey2 ni tapi kena make sure tak terkena survey tipu kan kak :)

munna said...

tak pernah lagi jwb survey dlm on9 ni ... klu survey dlm forum cari selalulah

mzhany said...

@ciklie...umm betol tuh ciklie...stujuuu


@kakngah...hoho seb baek anak melalk...bagus je timing anak tu nak nangis kan


@noor....heheh betol tang dorg kol nnti pepandai ler...


@kella...hai kella...hehehe semlm tgh kebusanan tu hany menjawab tuh


@dni, a'ah dni...btol jgn smpai tetipu..tengkiu dni....


@munna...ummm hany ni kali ke2...hehehe

MAMA AIZARA said...

azi suka jawab survey dr planet pulse. penahla dpt baucer pizza hut & skrg tgh kumpul mata nak redeem ngan duit. hi3..

mzhany said...

o ye ke azie...ada lg skrg? heheh nak search la...

MAMA AIZARA said...

bukak laman web ni..
http://www.planet-pulse.net/live/

tp kena dia ajak jwb survey dulula. azi dulu buat dont know je survey2 dia, pastuh dia pn dh malas nak suh azi jwb survey, skrg bila aktif balik kerap jugak dia anta kat mail.