Ini Wilayah Hijau: Shopping di hari minggu


15 November 2010

Shopping di hari minggu

Macam biasa,

bila isnin menjelma, mesti nak hapdet apa yang dibuat di hari minggu sebelumnya…;) kewajipan atau tiada idea? hahahaha

 

 

hany ngan MZ ke GIANT, macam biasa membeli sedikit barang keperluan untuk 4hari iaitu hari minggu dan isnin serta selasa, kan rabu dah RAYA HAJI…balek kampung la derrrrrr….

 

 

Macam biasa jugak, MZ yang membuat senarai…dia rajin menulis, hany rajin menyebut apa yang takde jer…tapi kali nih MZ tulisss jer, tak tanya hany pun apa yang takder…

 

 

131120103887

ini listnya…hany tengok bila dah sampai giant

 

 

as xpected, tengok number 4, makanan rapu memang tak tinggal…siap ada 2 mr.potato ok…itu bekalan untuk di makan dalam kete semasa perjalanan balek kampung..ok buleh diterima…

 

 

cuba tengok number 8 plak…Berus Gigi SYSTEMA…siap tulis SYSTEMA okeh!!!! ahahaha selalu main beli je tak kesah ok, aper pun oralB ker ape ker….nak tahu kenapa plak kali nih nak SYSTEMA nih….ha ni semua gara gara Iklan nih…korang eprnah dengar iklan SYSTEMA….

 

 

sudahnya,

tak jadi amek systema kenapa ntah…hany serahkan kt MZ malas nak pilih2 nih…

 

 

**eiii tak sabar nye nak balek kampong**

Komen
8 Komen

8 comments:

p@kcikLie said...

wow..siap list ek...aku pn cmtu..apa yg dtulis itu yg beli..

kakngah said...

kite jek yg x blk kampung raya ni.. huhuhuhuhu!!!1

azzey said...

mzhany: heh3...mknan rapu? mende tu?....hu3..

Ena said...

ena kalo sikit2 tak tulis tapi kalo rasa banyak memg kena tulis sbb takut sat g lupa dan nak beli mende lain tapi p beli mende lain.. huhu

kella said...

memang betul la cara tu! kena ada list.. kalo tak memang merapu yang dibeli dan yang sepatutnya dibeli tak beli pula! hehehe. kami pun memang sentiasa berlist! huhu..

seronoknya dia nak balik kampung! kirim kepok lekor buleh..? :)

Nafisa81 said...

eh awak..systema mmg ok kot...my husband skang pon suh beli systema...mula2 mmg pengaruh iklan..pastu bila pakai mmg best..

fiq said...

nk try jgk la berus gigi systema =)

ardinihumaira said...

dni pun suka list dulu barangan yang nak dibeli. siap kenkadang tu ado roang pandang macam nak perlekehkan dni je masa dni tengok list. sedih ooo