Ini Wilayah Hijau: Petang Khamis….


18 November 2010

Petang Khamis….

haaa…

petang raya ke2…heheh raya ke2 tuh…padahal orang dah tak beraya sangat dah…tapi kat kampong hany ade lagi lembu tak tumbang nih….ntah simpan raya ke berapa ntah nye…..

 

 

So,

petang ni hany gerak ke kelantan dah….duk kat ganu 3hari dua malam jer….kat kelate lak, dalam 4hari 3malam..ishhh xleh jadik nih, kat kelate lebih nihhh…ahahhaa

 

 

harap harap perjalanan smooth la. before ni dari Klate ke ganu kitorang tempuh jem 5jam baru sampai….masa raya puasa dulu. sepatotnye 2jam setengah je bleh sampai…almaklom ler jemmmm. klate jemmm memang terukkk…

 

 

biasa la rakyat semua balek kampong kan…so fenuh la jalan tuh dgn kenderaan….

 

 

tengah duk tension nih, ahad ni balek dari kelate ke slangor…meang kaw kaw jemmm lah ni. konpem la ramai yang balek hari ahad kan…adoiiii….

 

 

**plan ahad ni nak gerak kul10pagi…taktahula kulbrape sampai umah ni**

Komen
5 Komen

5 comments:

fiq said...

berhati-hati di jln raya ye kak =)

RedBerry said...

Sapa yg drive nanti? Mesti la MZ kan? Berry dah lama tak balik Kelate, so dah lama tak mrasa jem yg amat teruk. Rasa nye kalau tak silap area yg paling teruk area Machang kan? Anyway, drive carefully ye. Keluar la awal skit sunday nih. For sure mmg Hany and MZ boleh dating lama la dlm kete :P

MAMA AIZARA said...

blik awal pgila tak jem..kul 10 dh kira lewat sah2 jem...

AkuHanyaPenulis said...

salam, meh amek award(^^)

mzhany said...

@fiq...tengku..ok...


@berry,kalau dr kelate or ke kelate, mmg MZ xkkan bg hany drive...tp hr tu ke ganu or dr ganu, mmg akan gilir2 laaa...slalu nye xkkan dpt la keluar awal, kul10 tu dh kira awal...jap lg kan terasa lak mak mertua terkocoh2 nak balek kan...;)


@azi...hurmm akn try utk keluar awal...azi dh smpai kl ker?


@aku hy penulis...knape profile xde, cmne hany nak jejak kamu....