Ini Wilayah Hijau: Perlu di ganti lagik…


18 November 2010

Perlu di ganti lagik…

persolannya, perlu ker? perlu ke ganti? atau buat buat perlu? hehehe….

 

 

kesah pasal spek itam hany…

ngehngeh nak jugak panggil spek itam, orang kampong der ;) spek itam hany nih dah berusia 3tahun jugak kot…lebey kureng laaa…

 

 

Tapi macam dah kena diganti lain jer nih….

 

 

161120103941

 

 

161120103940tengok tengok dah menggelupas…

 

 

161120103942   spek itam yang berharga RM10 jer….

 

 

161120103944

 

 

betol kan, dah kena ganti kan….ahahahah tapi macam dah berbaloi sangat nih, dah dekat 3tahun gune spek itam nih, yang hanya bergarha RM10.

 

 

pada asalnya hany beli spek ni pun sebabnya hany kan slalu ulang alik ke ganu naek bus, naek bus siang tuh mcm susah je nak tido sebab cerah sangat la haiii…itu ler yang beli tuh….

 

 

**ada tak sape sape nak hadiahkan ker….ahahha takpun ada tak sape sape yang buat GA ke contest ke yang hadiah adalah sunglass…**

Komen
8 Komen

8 comments:

Norhafiza said...

dh kene tuko br tu hany hehe..rm10 je plak tu..tp kalo no la power dh rm250 spg..pastu bingkai lg huhu..senang kan org yg mate cantik ni leh beli mn2..kite mate yg tk brp terang pk 10x hahaha..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hany - Beli ler yg baru Yang... yg ada UV protection. Nasib baik I punya spek byk dah difaraidkan pada anak2 I yg 3 org tu...risau gak kalau beli baru pastu yg lama mcm tak terpakai...membazir...

MAMA Hanim said...

hahahah... lawaklah bila baca... banyak betol jasa spek mahal tu... beli jelah yang baru, yang harga RM10 jugak lah... beli yang lagi vogue tau ... :-)

mzhany said...

@no...hehehe hany pun rabun jugok, tp bab sunglass ni hany xterbukak hati lagi nak buat yg berpowerpuffgurl ni, survey dah mcm ummm xde kenan n mcm mahal je ;)


@MM, ha betol gak tu mm, dah survey gak yg uv protection tuh, tp xterbuat lagi...xpe mm ade org yg bleh mewarisi...;_


@mamaHanim, ngehngeh itu ler berjasa tuh...

Memorabilia said...

sygkn spek gucci 2...senang beli kat pasar malam

ardinihumaira said...

fuhyooo gojes kak:D

RedBerry said...

Hany, rasa nye dah kena ganti. Kira dah over due habesss nih.. 3 years lama tuh :P (mmg tukang cucuk habes nih)... alaaa suruh la MZ kasik pressie... mesti lagi tahan more than 3 years :P (alasan kat MZ wokey)

mzhany said...

@ayie...hehehe yg ni bukan pasar malam tp tetap rm10. nnti ler kena g selongkar pasar malam lak


@dni, ahhaa dni, kalau yg mahalllllllllll mesti lagi gojes kan kan...


@berry, ahahah berry hany suker laaa, ade yg sokong, kira 3thn tu ROI dah lepas gile2 la kan...;)
nnti r nak usha ngn mz