Ini Wilayah Hijau: Tudung awning batik


26 November 2010

Tudung awning batik

 

fuhhhh,

tak cukup masa kalau dengan tudung…

 

201120103988

 

201120103991

 

201120103989

 

201120103990

 

201120103992

 

hany sangat sukakan yang corak batik tuh, gambar pertama dan kedua di atas tuh…sangat berkenan tau…tapi TAK BELI…sebab??? hahaha duit tak cukup, sebab hany nak beli banyak…maka tak cukup..hohoho tamak.

 

 

lagi sebab,

tak tahu nak beli kaler aper…sebab hany aimm yang bahagian awning tuh batu batu tuh jer…sekalia da yang corak batik nih….uuhhh jadi macam keliru di situh. so masa ni hany amek yang ada batu batu tuh jer….

 

 

yang corak batik range harga RM28-RM30 (ni hany just tawar tawar biasa jer)…

 

 

yang ada batu lak RM20-RM25 (ni pun tak tawar betol2 lagik…

 

 

yang plain lak…RM18 pun dapat ;)

 

 

**next time balek make sure shopping tudunggg…yeahhh**

Komen
8 Komen

8 comments:

Jemari Seni said...

Cantik! Tak penah nampak lagi org pakai.

ardinihumaira said...

kak.. kalau nak kirim tudung kat dni pun boleh. yang plain RM12 cemtu :)

misyamissyou said...

aiyark!!! sangat cantek kak..teringin nak pakai tudung cm ni tp belum berkesempatan lg..huhuu

munna said...

cantiklah yang corak batik tu hany... mmg takde yg mcm tu kat area munna ni

mzhany said...

@js, a'ah hany pun tak pernah nampak...maybe bukan sbb branded kot...


@dni, ha murah tuuuu...mungkin sbb hr tu akak tak tawar menawar betol2...sbb tak teringin nak beli...


@misya..heheh try la pakai...


@munna, heheh nak pesna ke? tunggu hany balek klate yer ;)

littlehumblelynn said...

nih kat ganu ke hany?

mzhany said...

kat kelate kaklynnn...

Anonymous said...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!