Ini Wilayah Hijau: Tukar Kereta?


15 November 2010

Tukar Kereta?

Hari minggu yang lalau…

ahahha masih cerita hari minggu yer dear….hany ngan MZ kan pergi GIANT.

 

 

dah siap membeli dan bayar…hany masuk la guardian, MZ lak pergi toilet…sambil menolak troli yan hanya dua beg plastik jer…eh tak beg mesra alam kami gune…GIANT SERI KEMBANGAN masih tak start every saturday sepatutnya tiada beg plastik diberikan, tapi GIANT tak start lagik.

 

 

lama gak ni,

MZ tak kelihatan hany pun keluar la carik…sekali MZ duk mengintai dari luar sebuah kereta…hany pun pergi la dekat…

 

 

Hany: masuk ar, duk ngita..

 

MZ: kunci doh..

 

MZ: fuhhhh leather seat tuh….lawo gok ALZA leather seat nih…macam kenan pulok…

 

 

 

hany pun mengintai jugak lah nak tengok apa yang chanteq nyer…hurmm memang leather seat…hitam…hurmm ok laaa….

 

 

MZ: jom trade in, amek ALZA nih…

 

Hany: tak nak laaa…lagik besh tom grey tuh…

 

 

290820103387_thumb[3] tom grey…;)

 

 

terus hany tarik tangan MZ bawak lari…ahahha kejamssss padahal tom grey tuh bukan kete hany pun…hurmmm ntah tom grey lagik chanteq la dari alza tuh pada hany ;)

 

 

**tom grey pun leather seat ape b…**

Komen
9 Komen

9 comments:

apak cikidong said...

kecik sangat la alza tuu.. dahle mahall

littlehumblelynn said...

alza..kecik!!better ezora kalo nak amik MPV..heheh

kella said...

alza kecik ler hanyy..
apa kata kita tangkat inspira baru persis evo nih! huhuhu.. terangkat yu.. :)

PearlnScarf said...

inspira la best .. heheheheh hargai apa yang ada

mzhany said...

@apak@kaklynn@kella@fiza, hurmm betol tuh, kecik kan...hehhe hany pun xbrape suker..ahaha dah ok jer tom grey tuh...

syalinda johari said...

aku lagi berkenan tom grey ko tu dari alza..

fiq said...

td fiq g usha viva elite exclusive =P

mzhany said...

@linda, ahaha same r aku pun kenan tom grey lagik dr alza...ahaha wlaupun bukan aku punyer...


@fiq,ha viva elite pun chanteqqq....ape lagi rembat ler;)

ardinihumaira said...

kak.. beli inspira!:D