Ini Wilayah Hijau: Seperti Baru ;)


01 April 2010

Seperti Baru ;)



yeay...
hari org hp datang...baiki laptop hany...aril, org hp dtg opis tau..huhu sama macam  org dell kan! tapi b4 nih dorg xdatang pon, terpaksa send kat dorg, and terpaksa wait +- 1week jugak laaa...hurmm maybe betol kata aril kot, dell datang ke pintu romah...tapi, nak buek camno, nih opishh punyo...kalu sendirik, rasanya mz x amek hp kot...

and now,
hany dah xsakit mata apatah lagi hati kan.ye r duk pandang skrin terkedip kedip....aiii bengang jer....pastu sakit leher lak, ye r terpaksa gune monitor, so kepala kena senget tapi tangan nak menaip tegak..bukan ke itu melanggar lumrah menggunakan laptop...


sekarang tidak menjadik masalah lagik...;)

yeayy da ok ;)






Komen
0 Komen

No comments: