Ini Wilayah Hijau: 1 April 2010


01 April 2010

1 April 2010





No No No...
haha, sudah takot ker hany? umm, di kalangan kita jarang kan April Fool April Fool nih, ye r ni bukan amalan kite sangat kan, lagipon bukannya tunggu 1 April je kenakan orang...tiap tiap hari, tiap tiap minggu pon kenakan orangkan...hahaha xde maknanya  april fool nih kalu cenggitu gayanyer...

well,
terpulang pada individu ler kan...tapi kan korang pernah ker terkena time April Fool nih? hehehe hany xde la pulak, setkt biase biase je la kan...hahaha tp itu gurauan bole blah lagik ar...


ok, ler slamat pagi smeua, selamat bekerja....


** shooootttt, dah bulan 4 dah...perghhh bgitu cepat masa berlalu yer...**
pix: mr google

Komen
1 Komen

1 comment:

nARd eLainY said...

ada...ada...kte tak pnah..tp kwn kte laa yg kena. ble 1 april, budak2 laki pedajal bdk2 pmpuan..dia curah minyk kapak tu byk2 atas kusi kwn kte. Then bile dia duduk gerenti la rase pns kn punggung tu..cian mbe tu..kjp2 gi toilet..kjp2 g toilet...huhu~