Ini Wilayah Hijau: SIMPLYSITI


04 April 2010

SIMPLYSITI




pix from simplysiti



ni kategori SS gak ni...hehehe SimplySiti maaa, bukan syok sendirik yer...


ha, korang pon mesti tahu kan, Dato' Siti kita sekarang dah keluarkan produk sendiri yang di namakan SIMPLYSITI, dengan tagline RAKSIAKU KINI MILIKMU....waaaa see dah tak jadik rahsia lagik sekarang...


hari ni rajin la tangan ini search kan, produk baru nih, so jumpa la website nya SIMPLYSITI, hehehe, kat web nih ada la semua produk produk nya...so kalau korang teringin nak tengok tengok, silalah ke web yang hany dah bgtahu nih...


tapi,
hany tak puas hati lak...banyak menu dia tak di link kan...ishhh geram lak..serta tak de harga kan untuk barangan dia (ke memang sepatotnya xde harga), hahaha jakun lak...pastuh hany pon shoot email la kan, suruh hapdet la website tuh kan..ramai je nnti yang akan terjah...dah send sekala dapat bounce email... "The error that the other server returned was: 550 550 No Such User Here (state 14)." hahaha, sakit hati den weihhh...xper sebab web baru bikin kot...bisa di maafin ;)


hany tak puas hati plak....
kebetolan MZ nak keluar, hany pon follow sebab pastu nak ajak dia g watson...nak tengok harga untuk barangan SimplySiti nih...hahah semangat kan semangat kan!


pergi tingok tingok jer...and dapat la sikit info kan...katanya si promoter tuh, produk SimplySiti ni di buat di korea, tapi sudah di test untuk rakyat Malaysia dan di sekitarnya...produk ni jugak di bungkus (wahhh burukn ya perkataan...) di korea....and yang paling penting produk ni HALAL yer...siap ada HALAL JAKIM kengkawan...hany dah tingok tadik...


**ade sape sape dah try produk ni??? hahaha, macam xdok jer**



Komen
4 Komen

4 comments:

Nani # said...

aku nak try produk ni, tp kena tunggu produk skang pakai ni abeh dulu r..hehe
korean produk ni org ckp bagus kalau utk facial treatment..

suamihanyisterizuki said...

beb same ar, aku pon mcm nak try... tapi mcm takot gak..hehehe

kalu ko dh gune sharing is caring la yer ;)

shafida said...

salam hany...dah beli simplysiti ker?
saya berumur 29 tahun....pegi beli simplysiti....yang bengongnya..saya gatai pi ambik yang new age punya...sebab dihati cakap dah nak masuk 30an nih..mesti nk kena pakai yg bole halang penuaan dari awal.lagupun customer servis dia kata ok jugak kalau ambik yang new age....

tapi saya xtanya pula ynag new age tu boleh putihkan muka n pengurangkan pigmentasi atau tak

skrg pakai dah dekat 1 minggu...noting happen lg..tapi cleanser n tonner dia ok la....bab serum dia tu..i rasa macam xberapa sesuailaa...3 hari pakai, naik jerawat kecik2 kat pp.pastu kat ats idungnaik whitehead...xpernah2 macamtu..tai sbb dah habiskan dekat 1++ saya terpaksa bersabar dlm 1 bulan nie...cuba dulu..kalau nampak makin hebat naik whitehead n jerawat pasir kat pp nampaknya memnag kena berhentilah..
malam nie saya cuba mencari review tntnag mereka2 yang menggunakan ss nie..nampanya dalam 10 review 7 daripadanya memang kata naik jerawat...jerawat pasir..jerawat besar ngatal2....berdebar2 jugak rasanya....
entahlaaa...
kalau u dah cuba...boleh bagi review skit tak?

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam
momoy dah cuba pakai 1 set SS clear solution untuk 3 bulan
tak ada kesan pun. huhu...
tu set untuk acne
product yang momoy suka dalam set tu cuma toner sebab rasa fresh
itu saja kot