Ini Wilayah Hijau: GYM hari ke2


03 April 2010

GYM hari ke2




Jumaat, 2hb, hari kedua hany ke gym...huhuhu, semangat weihhh semangat....pergi ber2 ngn opismate, fateha...Last year, hany memang sokmo g gak gym nih, before kena station kt johor, then sekarang ni baru nak sambung balek..



Bradoo, nama owner gym ni, dgr cite bradoo ni bodyguard somebody kt SAPURA tuh...idokle hany tahu sape orgnye kan...lantak kamu ler...tapi bradoo nih, kalu korg tengok perghhh, mmg sesuai ar jadi bodyguard. body dia idokle ketol ketol mcm hidayat ker, sazali ker...kurus tinggi orangnya...tapi tegap semacam ar...


Ingat lagi, masa memula hany ke gym nih, ko tahu je la, hany ni peramah orgnya, hany pon tanya la itu ini, standard ar, muka bradoo cam around 30++ kan, so hany panggil abang la...bla bla bla bla...pastu bile kt opis, abang ujang tanya la hany g gym bradoo ker, hany pon iyakan jer...cakap la semalam sy pergi abang bradoo tu ade...abang ujang pon gelak besooo..macam raksasa hahaha....ko tahu tak umor bradoo tu berapa? macam 30++ jer...abg ujang ckap, tahun ni genap 61 tahun...aper??? 61??? perghhh, sioottt ar badan ngn rope, jauh skali berbeda dengan umur dia...fuhhhh....


tapi, hany still panggil dia abang, hahaha xsampai hati nak panggil uncle...ishhh semacam jer..;)





hany g gym, xmoo buat badan cam nih...hahaha xmoo la bina badan...eiii gelisss aiii...ramai je laki laki yg datang, semua nya bina badan laaa...ishhh...









kalu korang tengok, dia nya equipment tidak lah se marveles kat fitnesss center biase kan..nampak cam lame jer kan...hurmm tapi setakat nih masih lagi selamat..alhamdulillah...kena la kan dengan bayaran rm3 per entry utk pompuan dan rm4 per entry untuk lelaki...


Tempat : Area Seri Kembangan, dekat Pasar Borong Selangor
Waktu Operasi : Setiap Hari bermula jam 7mlm
Bayaran : RM3/entry utk pompuan * RM4/entry utk laki laki


tapi, kitorg nye kes spesel...hehehe di sebabkan hany pergi pas keje, iaitu around 5.45ptg, maka hany n fateha akan kol abg bradoo...hahah suruh bukak awal...seb baek dia layan...tp pekerja dia yang bukak...dia yang arahkan...jadik pekerja dia akan bukak, then pekerja dia tinggalkan kami berdua, dia balek umah ke mane ntah, then around +- kul7 dia akn dtg balek, kitorg pon nak blah dah...


Jadik, sangat besh ber2 jer, pompuan lak tuh exercise...so macam heaven je rasa, idokle segan ke haper kan...okeshhh hope hany akan ada masa dan peluang utk ke gym sokmo...eh tak tak, kitorg dah buat jadual iaitu hari isnin, rabu dan jumaat akan ke gym...so sesapa nak join...jommmm


** exercise la ko wahai hany, demi membuang serta membakar lemak dan kalori hehe **


Komen
1 Komen

1 comment:

Anonymous said...

tumpang tanya gym ni ade lg ke? kt mana exacly tempat nye..