Ini Wilayah Hijau: Breakfast


03 April 2010

Breakfast




semalam g gym, hari ni sental nasik lomak...mak yang masak...hahaha. eh bile mak masak, mane boleh tengok jer, mesti nafsu makan memuncak...betol la pompuan ni tinggi nafsunya kan...ayoooo


ni nasik lomak ganu, ingat lagik aima g umah hany, asyik makan ikan jer...nak buek camno aima weih..itula org org pantai timur yang kaya ngn haril lautan nih...rumah hany kalu buat nasik lemak, mesti ikan laaa...mesti ikan tongkol, ganu panggil ikan aya. kekadang je tambah bilis, itupon kalau ikan sikit...




simple je kan breakfast kitorg, tapi sehingga menjilat jari wooo, sebabnya mak yang masak...hehehe ni pon request dari my suami, dia kerja hari ni, so dia cakap masak nasik lemak la hari ni...siap bertambah lagik nasik dia...huhuhu..


parah kan, semlm beriya g gym, hari ni sental nasik lemak...habis ko bisa tolak masakan mak ko? tak sanggup weihhh...bukan selalu dapat macam ni...cik ijo, sowiii xlley join TBL ko ler...huhuhu...slow slow boleh laa...;)


Komen
0 Komen

No comments: