Ini Wilayah Hijau: Hany buat sinopsis : Asmaradana


02 April 2010

Hany buat sinopsis : Asmaradana






Hany smpai umah, izah ngn fariz dah nikah...huhu ceitt xnyempat nak tgk zizah pakai camner...hahaha masa dia tunang chanteqq sgt dia pakai kan...cite ni agak laju laa, yang hany puji fariz...giler arrr begitu dia cinta kan azizah...walhal dia tahu azizah cintakan amran...sampaikan dia sanggup berpura2 depan family dia mcm betol2 pasangan suami isteri...dalam bilik xbuat ape2 pon...dah 6bulan nikah, azizah masih dara...waaa kooo hany....


"abang, mak zizah ada pesan sebelom dia meninggal, zizah rasa zizah nak ikot pesanan mak"

"apa pesanan mak zizah"

(ni scene atas katil nih...dorang saling pandang memandang sambil baring...romantik..."

"arwah mak pesan, cintala org yang benar benar cintakan kita"

terus fariz senyum beb...akhirnya azizah menerima cinta fariz dan membalas nye...elok je scene kt atas ni, next scene dia, bapak dorg dah pegang cucu, nama aiman youuuuu....hahaha, tapi mummy dorg masih xdapat terima azizah seadanya la...naseb ko laaa...



hahaha, beb hany nak tunjuk..nampak tak tumbler hijau dalam tuh...romah hany pon ada satu..haha glamer gituh ko, ni mz dapat hadiah dari mana tah, ms belom nikah lagik dapat nih...kaler sah sah hany suker...

and,
amran dah muncul kembali...perghhh mesti lagik tragis la lepas nih...adoiiiiii tapi setakat ni air mata 'jantan' hany tak gugur lagi laa tengok asmaradana nih...hahaha kater kental kan...esok dah xde dah...kena wait isnin la plak...ummm isnin dah kat jb...tengok kat sane r...ishhh tibi kt umh jb kechik...mesti x memuaskan nafsu nnti ni...hahaha berlagak dowhhh, padahal dah setahun tengok tibi kecik tuh....


kawan kawan jom tingok asmaradana, selasa-khamis, jam 10.30 malam di TV3....



Komen
3 Komen

3 comments:

Nani # said...

isk..citer ni bes..tp 10.30 malam tu mmg tak dapek nak janji..

masa tidur baby tua supaya cukup 8jam..haha

~aSFaLiZa~ said...

firasat aku faris mati n zizah kawen dgn amran last2. ala cite melayu beb


nti ko leh tgk dgn aku tb kecik tu blh jadi besar tau

suamihanyisterizuki said...

hahaha baby tua yer ;)
alaa 25 episod je cik ijo...


aku tak rasa mcm tuh, nnti misti azizah tuh didalam dilema...