Ini Wilayah Hijau: 31.12.2010


31 December 2010

31.12.2010

woooo,

dah masuk 31 disember 2010…hari terakhir dalam tahun 2010. Hari jumaat yang MULIA….

 

 

apa aktiviti korang hari JUMAAT yang MULIA ini…cuti cuti nih…cuti sekolah pun hampir ke penghujung dah ni…

 

 

hany tengah memujuk MZ nak beraktivit luar nih….harap harap MZ termakan la pujukan ku ini…

 

 

letih sangat,

kul9 hany tertido, MZ duk online buat keje opis…ni 9mlm 30dec tau. terjaga tengok cite ayoub jap…habis cite ayoub…

 

 

“B, syg penat sangat malam ni…sampai tertido haa”

 

 

“ha laaa…tak blogging, ce blogging mane ngantok”

 

 

ahaha,

kan dah kena sound…hamek ko…

 

 

ok…

selamat hari jumaat kawan kawan….

Komen
10 Komen

10 comments:

Lelord said...

ekekekekeke

Miss Mirror a.k.a Sam said...

biasa ler tu... hehe.. sib baik sound2 manja.

Norhafiza said...

salam jum'at hany..
xtvt : kol11.30am appt ngan dentis..c farihin nak cabut gg..lepas jum'at lak p shoping baju sek anak2 hehe..

Liza said...

liza cuti tapi still kena menjalankan tanggungjawab sbb anak yg sulung start form 1 hari nie

happy new year!

munna said...

kak munna dok rumah je cuti2 ni.. sebab hujan tak berhenti2 jadi rasa malas je nak berjimba2 ... happy new year

azzey said...

mzhany: slm pagi Jumaat juga utk awak ye...:)

Hanis MY said...

hany selamat spend hari terakhir tahun 2010, esok dah mula buku baru hehe...

Fiza Amran said...

happy new year hany, semoga tahun depan lebih bermakna

mzhany said...

@lela, ;)


@mm, itu le seb baek manja manja jer...


@no, salam jumaat no...waa shopping eh...eh betol la isnin da start sekolah kan


@liza, o dah naik form1 eh...liza hepy new year jugak


@munna,hujan rahmat tu kakmunna, hehehe sy pun masih dirumah ni...walaupon tak hujan ;)


@azzey...selamat pg jumaat


@hana, a'ah esok dah start tahun baru kan...

darkbatman said...

mz,
same laa ngn gf aie.. klau sound mesti bek punye..hahaha