Ini Wilayah Hijau: Selamat Pengantin Baru dan TAHNIAH buat Pemain Paling Bernilai 2010


27 December 2010

Selamat Pengantin Baru dan TAHNIAH buat Pemain Paling Bernilai 2010








Korang semua pastinya tahu akan MALAYSIA yang mara ke perlawanan akhir Piala AFF SUZUKI. dan mara dengan selesa apabila berjaya membawa 3 gol untuk ke perlawanan akhir di INDONESIA.


Korang tahu tak….
Norshahrul Idlan Talaha ni melangsungkan pernikahan pada hari sabtu, 25.12.2010 dan perlawanan akhir adalah pada hari ahad, 26.12.2010. huhu dia dapat pelepasan dari jurulatih daripada menjalani latihan untuk pulang ke kota bharu untuk melangsungkan perkahwinan.


ahaha,
haruslah kan, takkan ko tak bagi lak kan…hehehe korang perasan tak INAI masih MERAH di jari dia…hehehe cayalah…


Meh kite tengok sikit info pasal Norshahrul Idlan Talaha nih…


1

Full name Norshahrul Idlan Talaha
Date of birth June 8, 1986
Place of birth Besut, Terengganu, Malaysia
Height 1.67 m (5 ft 5 12 in)
Playing position Attacking Midfielder, Striker



korang tengok tak perlawanan akhir semalam? dua gerakan Norshahrul Idlan Talaha berjaya membantu Safee menyumbat gol. Gerakan lincah Norshahrul Idlan Talaha memang sangat power.


apa yang hany perasan,
dari masa PIALA MALAYSIA lagik, Norshahrul Idlan Talaha nih, gerakan dia sangat lincah. kalau dia jatuh kan, dia  mesti cepat cepat bangun semula…dan teruskan permainan…itu kelebihan dia.


Hadiah perkahwinan buat dia nih ;)


hehehehe,
hany ada dengar…ummm kaitan seks dengan sukan…hohoho sedikit melucah yer disini. paham paham la yer ;)
Komen
6 Komen

6 comments:

p@kcikLie said...

org baru kawen nk buktikan pd Mesia itu bkn penghalang dan penyebab prestasi merosot dan pd isteri hadiah buat yg tersayang.

LyNn HaMzAh said...

happy sokmo bila tgk performance malaysia malam tadi...

Myra Jay said...

Wife dia support dari belakang..
Mmj perasan pun inai di jari dia semalam.. :)

ardinihumaira said...

selamat pengantin baru buat beliau ;)

apak cikidong said...

dia di support dari bawahhhh.. lariiiiiiiiiii!!!! ahahahaha

mzhany said...

@ciklie, ha betol ciklie, hany stuju dgn ciklie. bukan alasan kan...


@kaklynn...heheh kaklynn gune perkataan sokmo...cayalah...


@myra, betol betol support dr seorang isteri


@dni...selamat pengantin baru jugak


@apak. ahahah apak ni...tp betol la kaitan antara seks dgn sukan betol2 terbukti kan. dia sgt cergas semlm ;)