Ini Wilayah Hijau: Blog cantik dan Menarik


03 December 2010

Blog cantik dan Menarik

Cantik menarik tertarik kau memang da boom…hehehe, owh yer, kali nih pasal AWARD lagi….dari adik yang sumel yang sekarang tengah bunga bunga cinta…dan taklama lagi bakal jadi isteri incik green dia…ahahha MIZZSUE

 

85520212

 

 

~ Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag blog anda untuk terima award ini?

Sue ni kreatip sangat orangnya, cube try masuk belog dia nih…ha walaupun simple jer, tapi tersusun kemas kan, terhias dengan hasil kreatip dia…pastuh sue ni jenis suke amek gambar….setiap entri dia banyak gambar…pasti akan ada gambar ok….

 

 

~ Kenangan manis dalam hidup anda?

kalau manis banyakkk weh….semua benda nak jadi manis…hihihi bilamana menjadi istei MZ ;), pastuh bilamana hany akhirnya berjaya dan tamat UNIVERSITI. ayah hany nak sangat hany belajar sampai ke U, sebab anak2 ayah yang lain semuanya belajar sampai form 5 jer….walaupun ayah xde duit…nelayan der nelayan….zaman dulu berapa laaa sangat kan…tapi ayah berkeras nak hany sambung U. Mak ayah hany tak hantar pun hany masa nak daftar masuk U, sebabnya tak mampu dan ayah kena kerja…hany sikit sebanyak terasa jugak org lain daftar ngn family, tapiiii kena kuatkan sebab ayah keluarkan duit hantar hany ke U nih…sedey siootttt…..

 

 

~ Kenangan pahit dalam hidup anda?

takperlah, biarlah hany je yang tahu….takmoo pahit pahit….tak sedappp…

 

 

~ Adakah anda puas hati dengan kehidupan anda sekarang?

Menipu kalau kata dah berpua hati dengan keaddan sekarang kan…manusia mesti ada je yang tak cukup kan….tapi buat masa sekarang ALHAMDULILLAH…bersyukur sangat dengan kurniaan NYA…

 

 

~ Nyatakan 3 impian anda yang belum tercapai?

Alaaa….mana cukup 3 jer….banyak lagik benda nak nih adoiiii tak aci betolll laaa…ni antara yang terpenting yang hany nak yer…banyak benda hany nak….tapi cukupla senaraikan yang terpenting…

 

- Nak bawak mak ayah hany tinggal bersama sama hany

- Nak anak…doakan hany jugak yer…ameen..

- nak mini cooper s…ahahahahaa tak agak agak kan…;)

 

 

~ Tag 5 orang untuk award ini. ape barang 5jer…kasi up sikit..

 

http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/

http://lynnhamzah.blogspot.com/

http://asfaliza.blogspot.com/

http://www.fiezaradzi.com/

http://beingcoachpotato.blogspot.com/

http://fitri1986.blogspot.com/

http://jajazack.blogspot.com/

http://classiqueredberry.blogspot.com/

http://www.ardinihumaira.com/

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/

http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/

http://livelifeenjoy-pearlnscarf.blogspot.com/

http://www.amirahhussin87.blogspot.com/

http://simplypretty048.blogspot.com/

 

penat copy paste…untuk korang semua yer…

Komen
9 Komen

9 comments:

Aideal Fitri said...

Wah,TQ very much =)

Lelord said...

macehhhh tau

fiq said...

hee...thanks =)

JaJa'Z said...

tq dear..amik dah...

ardinihumaira said...

InsyaAllah jika berkesempatan dni buat taw award ni kak :D thanks ya!

fiezaradzi said...

thanks hany..

nik said...
This comment has been removed by the author.
nik said...

tq2..sedaya upaya jawab tagged kt opis nih..hehe..

http://beingcoachpotato.blogspot.com/2010/12/kecantikan-adalah-hak-milik-setiap-blog.html

homestay Qaseh said...

thankk..

http://qasehallesya.blogspot.com/