Ini Wilayah Hijau: Makan…


05 December 2010

Makan…

Semalam kan,

hany pergi tengok NGANGKUNG, hehehe tapiii entri ni bukan nak citer or review pasal NGANGKUNG, tapi adalah entri makan yer…

 

 

semalam, kitorang keluar dari jam2 untuk tengok NGANGKUNG jam3ptg, then kitorang pergi uruskan semua hal…itu ini, disitu disini, sudahnya kitorang balek rumah +-8malam. fuhhhh kelaparan kok….

 

 

memang betol2 kelaparan sebabnya breakfast dengan roti goreng telur. then kitorang keluar tak makan apa2 laaacuma masa tengok wayang beli popcorn then lepas solat asar, dua dua kelaparan alas perut dengan roti lagik…ahahha kenapa kedekut benor hany tak makan je kat luar….

 

 

sebabnya,

sebelum keluar hany dah masak kan kuah spageti tuh, banyakkkk yer lah kan dagign korban ada lagik…so hany blend kasi hancur then buat kuah spageti tuh….kalau makan kat luor harus ar balek dah kenyang, membazir der….

 

 

sampai umah jer, terus hany masak spageti nya…zup zap zup zap…then kita makannnnn…ahhahaa

 

 

041220104094

 

 

041220104095

 

 

041220104096

 

 

hehehe,

ALHAMDULILLAH, kenyang….

 

 

**eh, hany beli sos prego yang dalam tin tuh, sebab tengok yang botol macam takde tanda HALAL, yang tin ni ada tanda HALAL…korang rasa camner???**

Komen
8 Komen

8 comments:

Cik SHiNJU said...

Salam...

Saya salu guna Prego yg dalm botol tu dulu..Skang wat sos sdiri jer...



http://fiverobindas.blogspot.com/2010/11/makan-lagi.html

munna said...

selalunya guna yg maggi je .. mmg ada yang kata yg dlm botol tu tak halal

mzhany said...

@cikShinju, umm hany rasa hany pun kena buat sendirik gak la kan...


@munna, ok nanti hany pun try gune yg maggi jugak...riso jugak kan...

ardinihumaira said...

dni selalu guna kimball kak. :D

mzhany said...

ok dni, akak akan ubah jugak laaa carik yg diyakini sket ;)

syalinda johari said...

hanny, aku kalo wat spageti slalu beli sos spageti kimball- kat jusco ada.. yg tu sah2 halal.. jgn beli cap prego sbb tak halal org cakap ada daging bab1 cincang.. huuuuuu

Norhafiza said...

klo No kan hany rase mcm xserasa nk beli sbb under company yg sama kan huhu..baik tuko brand lain la atopun wat sendiri..No pun suka makan ni tp xpenah wat huhu..dh cr resepi lam tenet ni tp 'M' tu xilang2 lagi ni hehe..

mzhany said...

@linda, ok tengkiu weh...sumpah aku dah rasa semacam je sekarang nih cis cis cis cis cisss...


@no, ahahah "M" masih ada lagik eh no...huhuhu xper xper tp kalau "M" dah ilang bleh ar buat...ok hany akan tukar pas ni...