Ini Wilayah Hijau: Ni la breakfast hany sekarang…


13 December 2010

Ni la breakfast hany sekarang…

 

 

 

hurmmm,

sekarang makin kental…hehehe dulu tiap tiap apgi, mesti makan bihun, nasik lomak. ahahah makan sebijik makan tengahari okeh…padahal baru masuk opis.

 

 

tapi,

dek kerna sekarang badan bagai di pam pam…terpaksa la ambil langkah kan. hurmmm nak kena kurangkan makan sikit.huh napsu meninggi la…adeihhh…

 

 

111220104151

 

 

111220104152 

 

111220104154

 

 

campur dengan susu low fat…tapi hany akan makan cepat cepat bila dah masukkn susu tuh, kalau bior lama lama muakkk owhhh…sebab susu akan diserap…erkkkk mengembang lah ia…

 

 

hehehe, dengan harapan dapat kurangkan sket berat ini…uhhh

 

 

**MZ, bila nak belanja isteri mu ini PB?**

Komen
10 Komen

10 comments:

fiq said...

mcm cornflakes ea?

Amirull Izzat said...

kenapa nampak sedap nie??aduh...lapar lak rasanya...hehe... bgs kan makanan nie???? :)

Hanis MY said...

Hany berapa harga pb tu? pernah baca tapi tak pernah tahu harga... berkesan eh?

rATu kEBaYA said...

apakah makanan ni.. bagi detail pls.. hehehe.. nak nerai jugak..

RedBerry said...

Hany! Congrats! *tepuk bahu Hany* RedBerry tak sanggup, hun... Makan ni lak ngan susu.. termuntah den *nanges*. Tapi kalau mmg bagus, why not try kan? :D

Oasis said...

Waaau...tp sy tak suka susu walaupun tinggi kalsiumnye....

MR Bang Miji said...

bagus tu.selain turun berat badan,ia juga kekalkan badan sihat

Fiza Amran said...

owh hany ... mende apakah itu.. kita pun ds stop mkn benda2 yg disenaraikan di atas.. hmmmm tapi x nak cakap dlm nie lagi ahaksss... ok all the best .. sama2 lah kita yer.. mengecilkan apa yg patut..

mzhany said...

@fiq, a'ah mcm cornflake tp lopa nama dia...


@amir,hehe jarang tgk amir komen pagi2...


@hana, ummm hana kena tgk blog yg jual la, hana xde lagik PB nih,so taktahu la brape harga...


@aishah, nnti hany buat entri psl ni lagik yer...details sikit...


@berry,hehehe xpe la berry jenis xleh minom susu kan....alaa berry jenis xberisi so xkesah la..;)


@wadi, heheeh normal la tu lelaki xsuke sus...huhu


@bangmiji, yup stujuuu bangmiji


@fiza, pas ni fiza share lak yer ngan hany k...

Norhafiza said...

a a..nnt hany citte bg detail sket la ye..No pun xtau pekebende tu..hihihi..

No dlu minum soya bio protien yg cosway jual tu..bulan 12/09 no nye brt 70.2kg dpt turun hg 62kg bulan pose br2 ni (sbb minum on off)..tp balik ry kg..naaaah, naik blk skg 64kg huhu..nampaknye kena sambung lg lps ni..

No dh amik pic dia nk kongsi lam blog tp xsempat nk share lg..insyALLAH ada masa No share ek..