Ini Wilayah Hijau: Malaysia vs Vietnam: mzhany yang terlambat buat entri


19 December 2010

Malaysia vs Vietnam: mzhany yang terlambat buat entri

 

 

 

 

 

 

Sudah pasti,

dah ramai blogger buat entri pasal perlawanan separuh akhir ke2, antara MAlaysia dan Vietnam semalam. ada yang semasa perlawanan pun dah keluar entri kan…hehehe gud up to date betol.

 

 

mzhany plak baru je nak keluarkan. tapi hany ada nak cerite sikit pasal perlawanna semalam. sebelum tuh…TAHNIAHHHHH buat Malaysia yang berjaya ke Perlawanan AKHIR PIALA SUZUKI, akan menentang INDONESIA. fuhhhh….

 

 

Semalam,

hany tengok separuh masa kedua jugak, macam perlawanan pertama sebelum nih.heheh sokmo terlepas. Pandangan hany dari semalam punyer perlawanan kan…hehehe macam terer je pasal bola, nak buat pandangan bagai kan hehehe….

 

 

1)Pertahanan MALAYSIA memang SUPERBBBB laaa

 

2)KEEPER MALAYSIA also SUPERRR POWER

 

3)Separuh masa ke2, MALAYSIA macam sangat kepenatan la…huhu mungkin masa separuh pertama dah bersungguh kan…

 

4)Vietnam cuba main kotor, buat2 terjatuh dalam kotak penalti kunun, dengan harapan dapat penalti…cisss sudahnya kad merah ko dpt. siap nangis2 bagai…

 

5)tapi, power jugak vietnam, even bermain dgn 10orang jer, serangan demi serangan dorang lakukan. MALAYSIA kena perhatikan betol betol tang tuh kan….

 

 

hehehe, itu jer kot ;)

 

 

aperpun, buat pasukan MALAYSIA, do the best dalam menentang INDONESIA nanti. fuhhh tak terbayang lak….mesti penyokong INDONESIA akan penuh stadium masa lawan akt MALAYSIA nanti…

 

 

kat MALAYSIA, dorang penuh, apatah lagik kat INDONESIA kan. yang pasti…buat merekan yang akan memenuhi stadium, SILA BERHATI HATI….SEBARANG KEMUNGKINAN BOLEH BERLAKU. rasanya penyokong INDONESIA lagi GANAS dari PENYOKONG KELANTAN….;)

 

 

**mzhany, setia menuntun di depan TV**

Komen
8 Komen

8 comments:

Murni said...

si kembar tu takde....takde hal.... si kembar tu sibuk ngan kontroversi

Ena said...

ena antara yg tak up entry pasal perlawanan bola tu hany.. heheh..

mzhany said...

@nani, a'ah nani...Malaysia tak leh bergantung harap pada certain pemain je. kena gak train semua org sebab in case jadik camni, mesti hilang tonggak kan...


@ena, hehehe hany sebab hany tengok, kalau tak memang tak berani jugak la hany nak buat. sebab hany tak suke copy paste....;) xpe ena, ena ada kekuatan ena sendiri dalam buat entri kan....

Oasis said...

Bgs la hany ni. Xsangka perihatin dgn sukan. Bola lak tu. Ingtkan laki je yg mnt. Hehe

armouris said...

Malaysia boleh! main bola tu jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

ardinihumaira said...

deen sampai hati tengok bola tak mesej dni tau kak... huhu

mzhany said...

@wadi, hehehe nk buek camno wadi, hany minat, maybe dpt dr ayah n abg kot, hany xde adik bradik pompuan ;)


@amouris, yer betol tuh tengkiu tengkiu utk peringatan nih


@dni, hohoho dni, deen sama mcm MZ dulu2, masa akak tgh cintan cintun, lepas habis perlawanan br la dia reply...hoho lelaki dni, benda dorg minat mmg cmtu

Nafisa81 said...

malaysia lawan indon...hari tu dah kena belasah 5-1...