Ini Wilayah Hijau: Sarapan pagi dengan ini, apa kata korang?


22 December 2010

Sarapan pagi dengan ini, apa kata korang?




korang sarapan dengan apa pagi nih? hehehe hany macam biasa la, yang hany dah buat entri before nih kan…hehehe.


sabtu baru nih,
hany pergi GIANT, pastu tengok tengok la, cereal kan…nak tambah stock, sebab yang dah ada nih nak habis dah. fuhhh banyak woo tak tahu mana yang nak. ahahah semua nya berkenan.


181220104188





181220104190 

181220104191


181220104189


181220104192 

Semuanya hany berkenan…owhhh…tapi paling hany nak dan teringin nak try adalah yang 2gambar last tuh, yang ada yogurt tuh..hehehe


Tapi….
kat mana mana…mesti banyak pilihan kan….meh tengok yang lain lak yer…

181220104193


181220104194


181220104195


ha kan, macam macam ada kan. dan my MZ tetap pilih yang nih. original, dulu kini dan selamanya…


181220104197

ha, OAT jugak pilihan MZ tau, dari masa dia belajor dulu sampai la nih. MZ makan OAT nih dengan SUSU NESPRAY. erkkkkk hany tak boleh blah la makan OAT dengan SUSU NESPRAY.uuu yerkkkk…


so,
korang plak yang mana pilihan korang???


**tapi kan kebanyakkan nya tanda HALAL tuh, bukan HALAL JAKIM, erkkk sedikit sangsi laa**
Komen
9 Komen

9 comments:

kakngah said...

aku tekak melayu sejati
kekkeke...

MAMA AIZARA said...

dulu-dulu mak kasi sarapan ngan roti jenama kunci mas selet majerin ngan gula je...benda2 ni tak pernah la nak merasa...

ardinihumaira said...

dni sarapan dengan roti sardin hehe

Fiza Amran said...

hany nak yg no 2 tue waahhhhhh sedap.. minum ngan susu fresh ok sikit la ... kellogs K pernah try x??

mzhany said...

@kakngah, heheh betol betol...kalau tekak melayu...huhuhu jap je ni mkn benda2 nih, apstuh ha roti cnaai, nasi lemak jugak yg dicari


@azie, ahaha azie hany pun suke selak majerin and tabur gula kat atas huhu layannnn


@dni, huhu akak xmakan sardin. hehehe


@fiza, tak pernah try lagik Kelogs tu fiza,,,sedap eh...

darkbatman said...

bgs ne..mknan sht ..

mzhany said...

huhu bagus tp kekdg muak gak duk mkn tiap tiap pagi ;)

Oasis said...

Apple n Cranberry tu cam best gak kan. Kalau yg betul2 fresh lagi la sedap..

Norhafiza said...

umah No ni abang mst makan berat2..nasi/bhun/mi goreng..tp xpe sbb No xkeje jd sempat la nak masak hehe..

klo bukan dr jakim tu hany maknanya brg tu dr luar negara..biasa kita tengok halal dr negara lain kan..JAKIM hanya tuk barangan malaysia.