Ini Wilayah Hijau: Bra Stick, Instant Breat Lift


21 December 2010

Bra Stick, Instant Breat Lift




ha, korang pernah dengar pasal BRA STICK nih? hany tak pernah sebelum nih. hehehe hari tuh ada la jenjalan kat FB, pastu nampak ada iklan kat tepi tepi tuh. terus berminat…ahahaha kelik laju laju. nak tau apokobondo la eh….


12-19-2010 3-00-13 PM



hohoho…
setahu hany la, bra stick nih pengganti bra. tanpa memakai bra, tapi kalau lihat seolah olah pakai bra. hehehe…dia macam ada plastik melekat dan menarik breast keatas, supaya tidak nampak kendur. jadi tarikan ke atas tu buatkan nampak seperti pakai bra.


12-19-2010 2-57-25 PM

NIPPLE COVERS.
Bra StickTM Nipple Covers are hypo-allergenic nipple concealers with soft fabric-like material that won’t irritate your most sensitive skin. Easy to apply and remove. They are natural looking and comfortable to wear – even all day.


kiranya, tak nampak la puting tuh menonjol even tak pakai bra, sbb ade cover nih.


12-19-2010 2-57-25 PM

Bra StickTM Push-up Adhesives are made of super thin, nearly invisible, hypoallergenic adhesive to comfortably give a gentle, figure-flattering lift to breasts, cup sizes A–D.


hamek ko, sampai size D ade tau.


CARA MEMAKAI BRA STICK:
12-19-2010 2-58-07 PM

Remove One half of the backing from the side of the lifter before applying to your skin.







12-19-2010 2-58-23 PM

Place the adhesive part on your breast, the crescent shape to be pointed downward against your breast just above the areola






12-19-2010 2-58-41 PM

Remove the backing of the top half of the lifter and pull upward up to desired position








12-19-2010 2-59-01 PM

Press the adhesive portion on the top half of the lifter firmly against your breast. The same procedures are needed for the other side.






12-19-2010 2-59-20 PM

If you like, use the BraSTick Nipple covers to cover your nipples.










12-19-2010 2-56-16 PM

Rasanya,
sesuai la kalau orang yang jenis memakai baju yang yang jarang pastu xnak bagi nampak bra…ahaha camne tuh…


12-19-2010 3-26-52 PM

Amacam, berani try???


**hoho, macam macam sekarang nih…canggih manggih betol**
Komen
14 Komen

14 comments:

Norhafiza said...

wah..hebat2..bekenan lak hihi..sesuai pd sesape yg rimas pakai bra..

mzhany said...

ahaha tu la no, pada yg rimas pakai bra tuh...hehehe silalah kalau brani kan...

Adem and Cats said...

saya pun rimas pakai :P

Adem n cats meowww

Fiza Amran said...

ahaksss hany nak satu la... bukan la maksud nya x suka pakai bra.. tapi kalau cuba apa salah nya .. heheheh nak amik gambar before after cenggitu jugak ker??? hahahahaha

syalinda johari said...

sensored punya gambaq..kakakaka.. weh canggih betoi. tp sempat ka kalo aku nk pakai.. kang iris mesti nk tiru..kakakakaka

mzhany said...

@adem, erkkk anda rimas? ahahha


@fiza, hany ada gak survey kt malaysia ada tak jual..heheh tak jompa lak fiza...


@linda, aahahha aku dpt bygkan ko dikacau iris ketika memakai nye ahaha

rixals said...

wahhhhhhh.... bagus ni.. ngahahha

ardinihumaira said...

awww! :D

mzhany said...

@rixal, waaaa u bu, cepattt eh bab baba macam nih...


@dni, auuuwww wuuuuu ;)

Oasis said...

Tak de utk laki ke? Haha. Tapi klu slalu pakai benda ni xelok gak. Nanti cpt kendur sbb xde sokongan. Kata org tua la..

littlehumblelynn said...

waa.macam2 skrg ni!!tp kalo akak..xmo rasanya..sbb rasa macam x berbaju kot!!hehhehe..

rixals said...

oasis : mana de cpt kendur.. kan dia tuleh dah tu Better HOLD

mzhany said...

@oasis, ahahaha tak sanggup den nak pakai ahahaha


@kaklynn, hany pun tak sanggup...ishhh takot gegar jer bile berjalan ahahhaa


@rixal, ahaha u memang la bu...adoiiii

Anonymous said...

bleh jer try......apa salahnya