Ini Wilayah Hijau: 500 BLOG


26 December 2010

500 BLOG

fuhhh,

segmen under benashaari, lama gak tak join segmen under ben nih. dulu pernah join segmen terjah blogger. hari ni, masuk bloglist…semua buat tajuk 500 Blog nih….hape la kan….

 

 

sekali tengok…ooo…

ok rasa nak join jugak la. ummm taktahula layak ke tak, tapi tak per kita cuba nasib je lah yer.

 

 

sila kelik sini untuk tahu pasal 500 blog nih.

 

 

banner-ben-3_thumb[3]

 

 

tapi kena jawab 2 soalan ini dahulu:

 

Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda:

~ Anak jati Terengganu

~ Berkahwin dengan anak jati Kelantan

~ Masih belum mempunyai cahaya mata (doakan jugak yer)

~ Sangat suka akan warna HIJAU….HIJAU…HIJAU dan HIJAU

~ Peramah ;)

~ Masih lesen P…hehehe

~ Tak suka makan budu….

 

 

dan tujuan jadi blogger ..

~ mula2 tuh teringin nak ada belog, sebab semua orang ada blog.

 

~ tapi tak hapdet sangat.

 

~ terus semangat nak berblog sebab, nak share life dengan kengkawan semua. yerlah sangat jarang berjumpa kan. at least kt blog nih la kawan kawan semua boleh tahu pasal citer terkini kami.

 

~ sejak dah rajin sangat hapdet, terus je seronok sebab…ramai kenal membe membe blog…walaupun sekadar di alam maya ini.

 

 

ok…sape sape nak join jom KELIK SINI

Komen
1 Komen

1 comment:

Norhafiza said...

ada gak no tengok segmen nih tp xsempat nak join lagi..rushing sangat 2-3 hr ni..terkejo sana sini..mlm ni ada kwn nk datang umah lak..esok br free kot..