Ini Wilayah Hijau: Dating


25 December 2010

Dating

hehehe,

suker suker…

 

 

hari ni tapak kaki gatalll je tau. ishhh nak jenjalan kemana agaknye nih eh. tapi diam je la kan….

 

 

memang plan nak keluar petang nih, biasa la sabtu, setiap minggu akan keluar, topup barang barang rumah yang dah kehabisan. tapi selalunya takde la sampai gatal tapak kaki kan. hehehe nak jugak kaitan dengan jenjalan kalau gatal tapak kaki.

 

 

sedang duk mengadap belog nih,

tetibe MZ yang tengah sidai baju cakap…jom kite pergi main boling nak?

 

 

hany,

main BOLING? betol ker nih?

 

 

MZ,

ha ye la main boling…

 

 

hany,

yeayyy beshnyer….ok ok petang ni eh….

 

 

pastuh hany cakap kt MZ,

B…kite tak pernah main boling sama sama kan? dari couple sampai la ke kawin nih. ni baru 1st time nak g main boling…

 

 

mz iyakan aja…

 

 

so,

for me, sangat laaa bermakna weihhhh…selalu hany ajak, MZ diamkan aja….uuuu beshnyer beshnyer….lama tau tak main boling….

 

 

ok, nak solat asar, then nak gerak dah pastuh…daaaa

 

 

**excited giler**

Komen
4 Komen

4 comments:

norhafiza said...

joooom..beh gak klo men bowling..No sll dapat JUARA....LONGKANG hahahaha...

Ena said...

wahhhh...

syok gak kan p dating dan maib bowling.. wawawawawhhhhh.. tompang happy utk hany.. :D

1 day kena gak ajak huby main bolong cam hany.. hahahha.. tak kisah la.. longkang pun longkang la... ngeeeeeee

misyamissyou said...

wah..best tu kak..first time dating main bowling ni..hehee

apak cikidong said...

hihihihihihi tumpang seronok!