Ini Wilayah Hijau: Barang Barang Baby Versi hijau ;)


23 December 2010

Barang Barang Baby Versi hijau ;)



Waktu lunch,
mengikut mama mama semua terjah ke kedai bayi…hehehe banyak benda yang boleh di usha…


DSC01643sangat suka akan kasut ini…jatuh cinta




DSC01625  oren and hijau


DSC01626


DSC01627Meal set…hijau putih ;)


DSC01628   Milk dispenser…dia macam kaki lembu…hehehe


DSC01631 buaya darat hijau ;)


DSC01632 CD hijau…CD memang banyak warna kan…


DSC01633 ini beg untuk isi diaper…muat dalam 4 jer…


DSC01629 gaun budak yang sangat cute and comel


DSC01637 Berus botol…asal ada hijau sikit pun jadi…


DSC01641 set untuk new born eh…hehehe


DSC01642 stokin..stokin…;)


ok, pasnih
nak g carik barang barang baby yang besar besar lak….macam stroller ker, walker ker….hehehe buat koleksi gambar di blog ;)


**hijau itu cantik…hany suker hijau**
Komen
10 Komen

10 comments:

Ena said...

hijau itu indah dan segar.. :D

kella said...

sekarang ni dok beli jugak! beli untuk hadiahkan pada kawang kawang jer!

bila agaknya turn kita ya hany? :)

takecare hany.. :)

LyNn HaMzAh said...

memang cantik la barang2 yang colour hijau nie...qistina dulu asyik warna pink jer sebab gegirl...next baby nie masih tak tahu gender lagi...tp kalau dapat boy sesuai gak dgn warna hijau kan...

Izzatul Iman said...

wah....canteknye...butik baby ke ni?

Norhafiza said...

alamak..No pun berkenan gak..rasa nak bb baru lak hihi..sabo..saboooo..yg dua ni pun x terkejo hehe..

Naaah! sapa2 nak bg adiah nanti mesti kale ijo tau hihi..

mzhany said...

@ena, yeayyy ena stujuuu


@kella, hehehe tengkiu kella, ummm sama2 eh usaha...


@kaklynn, hehehe ha tu ler, ijau tak kesah pompuan ke laki kan kaklynn


@izzah, hehehe mmg cantek, tp ni ka tkedai baby biasa je izzah


@no, hehehe xpe no sabo sabo eh. heheh itu ler mmg dh suke ijau...;)

misyamissyou said...

aw! somel je barang2 tu..hijau pucuk pisang..heee

mzhany said...

@misya, chanteq kan brg2 kecik molek nih, geramm owhh tgk

azzey said...

mzhany; mmg pencinta hijau nih...hi3..

mzhany said...

azzey, mmg daku suka hijau