Ini Wilayah Hijau: Robocop naek motor


06 December 2010

Robocop naek motor

hehehe,

pernah tengok robocop? alaaa kan dalam tibi dulu tuh, yang besi seluruh badan tuh….

 

 

ha, dah terbayang dah dah dah…hehehe tapi hany bukan nak citer pasal robocop tuh, tapiiiii “robocop” kat romah hany nih. eh tetibe ade robocop kan….

 

 

281120104063

 

 

281120104064 

ha, tu dia…versi hitam dan merah. hehehe sebenarnye dah seminggu dah MZ pakai penutup mulut&hidung nih pergi keje. almaklom ler, sejak ada bronkitis allergy nih, kena la kan protect mana mana yang boleh kan…

 

 

ini pun,

dah berkali kali hany cakap baru nak beli…ini kitorang beli dekat JJ, 1=RM7.90, tapi 2=RM10. maka beli lah 2 kan, jimat kok…lagipun bleh buat gilir gilir kan, basuh yang tuh, pakai yang tuh…

 

 

**dah carik hijau, tak de plak…MZ suke la, xyah pakai kaler hijau**

Komen
10 Komen

10 comments:

Ena said...

nak gak clor ijau tu.. hak hak hak..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kat jasko ada ?

nak carikkk...



masa kemas rumah boleh pakai..!

MAMA AIZARA said...

azi dulu pi keje naik moto slalu posing cam tu..hi3

mzhany said...

@ena...hohoo xjompa kaler ijau ;)


@kakrina, a'ah ada kat jj, eh bagush gak idea tuh kan...


@azi, ha betol gak tuh azie...bagush utk kesihatan...

Nafisa81 said...

bronkitis?penyakit apa tu?malas nye nak google

Norhafiza said...

Mase duk sibuk2 H1N1 dlu No beli sampai 2dozen tuk anak2 yg biasa pny tu cam misi (pki buang)..pastu dh ilang musim tp yg baki ni ada lagi ni ha..nk wat pe xtau la..simpan je kot2 leh guna time dorg kena batuk sesema kot hihi..

kella said...

wah baguslah!
nak carik jugaklah! :)

mzhany said...

@nafiza, umm alergik pada saluran pernapasan


@no, xper no gune time nak kemas umah debu debu tuh kan, bleh elak gak ;)


@kella, kalau betol perlukan bleh la cari ada pelbagai kaler dan corak

ardinihumaira said...

fuhyoh. kalerful :D

mzhany said...

dni, hehehe ijau je xdok kan