Ini Wilayah Hijau: Google.com/webhp


26 December 2010

Google.com/webhp

ha ingat lagik akan hal google.com hany jadik pelik tuh. semalam jugak hany try godek godek godek…sekali hany kena taip camni www.google.com/webhp baru akan redirect ke google yang biasa tuh….cis cis cis dan cis….

 

 

12-25-2010 11-07-14 PM

ha, korang punyer mcm ni kan…

 

 

pastuh,

semalam cikmin ada bagitahu gune www.google.com/ncr ha yang ni pun boleh digunakan….tengkiu cikmin….

 

 

hurmmm,

tengah search nih camner nak kembali to normal…

Komen
6 Komen

6 comments:

cikmin said...

cuna tukar kat setting tu google...masukkan url cam cikmin kasi tu..lepas ni takde masalah dah kot..insya'ALLAH..

aleen aiden said...

aik,kak xpaham.alin punye google mcm kat gamba tu.klo mcm kat gamba tu x ok ke?huhuh

mzhany said...

ok cikmin. tengkiu tengkiu so much


aleen, kalau mcm dlm gambar ni kira ok lah...akak nye je tak hokey ;)

J.M.R said...

mcmana leh jadi gitu ek?:-)

wahida said...

errkkk...confuse jap...
btw, salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

mzhany said...

jmr, ntah la tak tahu cmne bleh bertukar camni. tgh duk siasat lagiknih