Ini Wilayah Hijau: Meh try set ni utk lunch…


16 December 2010

Meh try set ni utk lunch…



Agak agak dah boring dan tak tahu nak makan ape dah untuk lunch, meh la try set nih di bakers cottage…hehehe


151220104176
Nasi Lemak rendang ayam + ice lemon tea = RM6.80
12-16-2010 11-54-59 AM
kasii zoom sikit….


Semalam dating dengan MZ kat JJ…hany makan spageti+ice lemon tea=RM6.90 dan MZ amek set nasi lemak nih….MZ cakap rendang dia boleh tahan sedap…ayam besooo nasik banyak…cuma sambal dia kurengg sedap…hany lak rasa pedasss semacam jer…


so, dah dapat idea untuk makan lunch nanti???


**mzhany puasa hari nih**
Komen
8 Komen

8 comments:

apak cikidong said...

eh bakers cottage pun dah jual nasik yer..

mzhany said...

ha apak, tu ler...pelik gak, tgk2 dah ade set ni semua...bukan utk lunch je, sepanjang masa...

munna said...

wah..menarik je rupanya set ni.. sedap tak?

munna yg duduk t'loh ni ..tak merasalah nak makan macamni

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnyaaa Hany dpt puasa arini??!! Masa nak buka nt doa yg best2 tau... mudah2an Allah makbulkan apa2 yg Hany minta.

*P/S : kita tadi patutnya posa... tapi tu kan..pkl 12 tadi cik abg bwk jln dkt2 pizza hut pastu terus tercair keimanan... T ___ T.

qasehraihan said...

mm..nmpak menyelerakan..

mzhany said...

@Munna, ummm ye la dulu hany kat ganu pun mane la nk meraasa benda nih bagai....tapi bleh merasa masakan kampong yg super duper beshhh


@MM, ahahaha mm, hany dlm kul10 MZ dah msg ty masih berpuasa? ahahah dia thau wife dia nih tak kuat iman...ngehngehngeh...


@kakqaseh, hehehe umm ntahla, hany tak rasa pun...so xtau sedap ke tak...

Lady D'yot said...

spagetti dia mmg sedap n banyakk..

Oasis said...

Tak tau lak yang Bakers cottage ad jual nasi. Bkn ke saiz kedai dia dh ckp kecik ke..?