Ini Wilayah Hijau: Coklat Hijau+purple


29 December 2010

Coklat Hijau+purple

hari ni terima coklat yang hany dapat dari 1GA…hehehe bertuah jugak mzhany kan…kaler hijau+purple lagik tuh….wow…

 

 

tapi ada 9ketol je, masa ni ramai la yang ada…xperla merasa la sikit sorg kan…nak buat camno benda sikit jer….gigit sikit sikit sudey…

 

291220104284

 

 

291220104285 

 

TAPIIIIII, FRUST nonggeng sebab coklat ni dah berkulat….uuu dah excited mahu makan…ahahah sebenarnya dah gigit dah and dah telan, baru ada yang perasan dah berkulat….

 

 

291220104286 nampak tak???

 

 

yang purple je elok, tapi yang purple ada 3ketol. huhu frusttt ooo, sebab mmbe mmbe dah amek sorg 1. hany dah telah dah separuh…ahahaha, naseb la petang ni sakit perut…

 

 

**seb baaek benda free kan, kalu beli…erkkk mesti terkilan, eh ni pun ada sikit sikit terkilan…;)**

Komen
6 Komen

6 comments:

munna said...

dah berkulat ke hany.. alahai siannya ... harap2 takde kesan sampingan

Norhafiza said...

aloooo..siannye hany..No doakan moga takde pe2 la ye...mmmm kompius gak camne leh berkulat.. expired ke apa?..

mizz sue said...

la..sian akak..

ardinihumaira said...

uiskkk...
kalo berkulat bahay gak telan tu :D dni penah sakit perut

mzhany said...

@munna, tu la munna dah xcited giler nih


@no, ummm ntah la no, anggap hany xde rezeki je la kan


@su, huhu kuciwa jugak...


@dni, ahahha akak dah telan hahaha, sbb tak prasan...setkt smpai mlm ni xde ape lagi..ameen...

Oasis said...

warnanya sedikit menggerunkan...