Ini Wilayah Hijau: Kenapa tak leh FOLLOW


27 December 2010

Kenapa tak leh FOLLOW

hany mengalami masalah nak follow,

dari sabtu lagik…hany tak rasa ada problem dengan google or blogger. tapi hany rasa mungkin sebab browser hany kot…ahhhh

 

 

12-26-2010 2-26-53 PM guna yang ni

 

 

12-27-2010 8-58-52 PM mahupun yang ni

 

 

12-27-2010 8-46-35 PM akan ke sini

 

 

12-27-2010 8-46-47 PM dan sini….

 

 

Seterusnya, inilah yang terhasil….setiap kali yer setiap kali….

 

12-27-2010 8-47-04 PM

 

 

**apakah apakah…camne mahu buat…sowiii hany takleh follow korang yer**

Komen
6 Komen

6 comments:

Ena said...

Hany,
camtu la gak jd kat ena kalo cuba utk follow semula bila kat opis.. kalo balik umah ok jer..

Cikmin said...

alahai..siannya si hany ni...ada je masalah dia dengan google ni..hiks..mungkin ada error kat mana2 ni..

azzey said...

mzhany: saya pon selalu ada mslh nak follow. tp bkn cam gini...kuar msg url too large......:(

misyamissyou said...

sy tak pernah pulak cm ni..tp smpai sign in google tu la..kalau sy mknenye sy dh follow org tu cme xkeluar kat yg gmbr kedua tu je ataupn sy tersignout..akak leh gak follow kat dashboard..kat tabs Blogs I'm Following, kat bwh de button ADD wane biru..ni sy tak pasti la kuar ke tak kat mcm yg dlm gmbr 1st tu..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

adoihai sian Hany...jgn la "penyakit" ni berjangkit kat akaun I dah la.. sedih tak dpt follow... Tapi Hany.. u know what, follow mefollow pun ada limit rupanya ya.. not more than 300.. I pun baru tau.

Norhafiza said...

stakat no No ok je hany..